FREDERICIA TAGSERVICE ApS verificeret

CVR
34469822
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
40457540

Virksomhedsbeskrivelse

Tag, tag og masser af det. Sådan er hverdagen for FREDERICIA TAGSERVICE ApS. De er nemlig eksperter inden for tagpap-tag og tilbyder billige, solide kvalitetsløsninger til dig. 


De er velplaceret i Fredericia og yder derfor god service til dine tagprojekter i Middelfart, Fredericia og omegn. Måske er du stødt på FREDERICIA TAGSERVICE ApS i Melfar Posten. 


Hvis ikke, skal du vide, at de tilbyder alt til dit tagpap-tag: svejsning, nybyg, tagdækning, rådgivning, renovering, listedækning, stenbuildup, ovenlysvinduer, tagisolering og alt andet, du har brug for. 


I mere end 20 år har de renoveret, repareret, udbygget og lavet nyt tag i tagpap i Fredericia og omegn. De går altid op i høj kvalitet.


Og så er FREDERICIA TAGSERVICE ApS gode til at tilbyde kvalificeret vejledning og rådgivning, når du står med et tag, du ikke aner, hvad du skal stille op med. 


Med så mange år i branchen har de set lidt af hvert, så de gode råd er mange – hvis du gider at have dem. Tag kontakt til FREDERICIA TAGSERVICE ApS, hvis du mangler en tagløsning. 

Tagpap Tagdækning Listedækning stenbuildup ovenlysvinduer Fredericia Middelfart Tag hustag Renovering Rådgivning Nybyg Svejsning tagisolering Kvalitet aftaler 20 års erfaring Bolig Melfar Posten

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Lars Lorentzen - 5/5

god og hurtig service....

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag 08:00 - 16:00

tirsdag 08:00 - 16:00

onsdag 08:00 - 16:00

torsdag 08:00 - 16:00

fredag 08:00 - 16:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email