Flugger Farver Lusernevej ApS verificeret

CVR
41933992
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
40187657

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Flügger Farver i Randers på Lucernevej finder du et stort sortiment af alt, der har med maling at gøre. Det gælder alt fra produkter til vægmaling, loftmaling og facademaling. Vi har et stort udvalg i vores farvehandel, så der altid er en farve, der passer til din stil og vision for din bolig eller inden for erhverv. 

Vores professionelle team i butikken står desuden klar til at rådgive dig, når du vil give dig i kast med fx vådrumsmaling, murmaling, eller når der skal vælges spartelmasse. Vi har mange års erfaring med alt, der har med maling og tapet at gøre, og du kan derfor trygt spørge personalet hos Flügger Farver i Randers til råds. Du kan selvfølgelig også komme ind og lade dig inspirere af vores store udvalg på din næste shoppingtur i Randers. Uanset dit behov, så glæder vi os til at byde dig velkommen hos Flügger Farver i Randers!

Farvehandel tapet vægmaling loftmaling Filt facademaling vådrumsmaling spartelmasse murmaling Flügger randers Brug byen Bolig Erhverv Shopping Randers Onsdag Randers

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Simone Møller - 3/5

Egentlig fin service, men ikke så stor udvalg af små malerbøtter til mindre hus projekter.

avatar

Tina Nesgaard Dal - 5/5

Virkelig god service og vejledning i hvor meget/hvilken slags maling der skulle købes.

avatar

Lone merete Junge valbjørn - 5/5

En helt fantastisk oplevelse. Dejligt at møde en der ikke bare vil.sælge men gerne at man også får et resultat der bare holder. Har haft kontakt til andre firmaer som ikke havde oplyst om visse aspekter af og omkring vores projekt med gulvmaling og epoxy. Klart det er he r vi kommer når grundarbejdet er på plads.

avatar

Ignas Bernotas - 5/5

Bedste kvalitets malerrelaterede leverandør derude! Personalet forsøger heller ikke at sælge dig det, du ikke har brug for, de hjælper dig bare med at udvælge, hvad dit projekt kræver. Jeg fik også kunderabat, hvilket er rart.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.5
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 09:00 - 17:30

tirsdag 09:00 - 17:30

onsdag 09:00 - 17:30

torsdag 09:00 - 17:30

fredag 09:00 - 17:30

lørdag 09:00 - 13:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email