FLENCO RENGØRING ApS verificeret

CVR
27921310
Tlf nr.
65916727

Virksomhedsbeskrivelse

Flenco Rengøring ApS tilbyder omhyggelig og stabil rengøring til private, som ønsker en omhyggelig og effektiv rengøringshjælp til en fornuftig pris, samt til borgere der er bevilliget hjælp af kommunen.

Med Fritvalgsordningen har ældre, der får hjemmehjælp, selv ret til at vælge rengøringshjælp, og her har FLENCO RENGØRING ApS siden 1997 også specialiseret sig som godkendt privatleverandør. Rengøringshjælpen afregnes direkte med kommunen, og løsningen er derfor yderst nem for den private borger.

FLENCO RENGØRING ApS drives af Heidi og Alice, der er indehaverne af det familiedrevne rengøringsfirma. Virksomheden har base i Odense, men udfører rengøringsopgaver fra Nordfyn til Sydfyn.

Hos FLENCO RENGØRING ApS kan du vælge en fast aftale eller en klippekortsordning. Med en fast aftale ankommer medarbejderen på det samme tidspunkt hver gang, og du kan være sikker på, at det altid er den samme person. Et klippekort er et tilbud med rabat til især nye kunder, der gerne vil prøve virksomhedens service.

Rengøring Frit valg ældre Bevilling Privat Odense Nordfyn Personlig kontakt Fleksibel Hjemmehjælp Klippekort Gavekort Stabil Omhyggelig service Fradrag tilbud Fokus Aftale Bolig Ugeavisen Nordfyn Ugeavisen Odense

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Rune Schou - 2/5

Havde hjælp gennem kommunen og det var ikke godt. Der kom ny hver gang og de vidste ikke hvad de skulle lave

avatar

Frida Hornshøj - 5/5

Rigtig god pris, for kvalitetsservice. Vi har en fast rengøringsdame hver anden uge. Hun er super professionel og grundig, samtidig personlig i sin talemåde, på en god måde, uden at overskride vores grænser.

avatar

Hanne Bjerrum - 5/5

God betjening.

avatar

Dorte Pedersen - 5/5

Det er en super god arbejdsplads

avatar

dessy larsen - 5/5

En rigtig god arbejdsplads

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.2
/5
Gennemsnitlig

Kontakt os via mail

Send email