Fjordhotel Augustenborg verificeret

CVR
10087856
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
74471222

Virksomhedsbeskrivelse

Lyder traditionel dansk mad som noget for dig? Og hvad med stemning og smagsoplevelser? Hvis det er noget, du kan svare ja til, så er vi hos Fjordhotel Augustenborg det helt rette sted for dig. Hos Fjordhotellet byder vi på lækre selskabsmenuer, gode og varierende buffetmenuer og ikke mindst et hyggeligt spisested. Vi er et oplagt valg, hvis du ønsker ferie i Danmark – en ferie, som helt sikkert vil byde på nogle uforglemmelige oplevelser. 

Hvis du vil besøge os og vores havnerestaurant, er du velkommen på Langdel 2, 6440 Augustenborg, hvor vi har åbent alle dage undtagen søndag. Vi ses til en god oplevelse!

Fjordhotel Augustenborg fjordhotellet Fjordhotel Augustenborg menukort overnatning augustenborg stemning og smagsoplevelser Selskabsmenu buffet menuer Traditionel dansk mad hyggeligt spisested havnerestaurant Ferie i Danmark Oplevelser Det Gode Liv Ugeavisen Sønderborg Sønderborg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Maja - 4/5

Var til det store sønderjyske kaffebord med 21 slags kager! Virkelig lækre kager, fint lokale og service minded personale. Oplevelsen var i top! Eneste minus er, at hotellet godt kunne trænge til at blive malet udendørs, ikke at det gjorde noget for vores oplevelse, men der ville bare gøre en del for hotellets udtryk.

avatar

Brian Strandbygaard L (Walker) - 4/5

Gode retter. Flinkt personale. Savner dog lidt flere retter at vælge mellem. Men det der er, det er godt 🙂

avatar

Edith Andersen - 1/5

Maden var dårligt man frituresteges ikke kartofler til winersnitsel, snitslen havde også været I friture

avatar

Steen Hansen - 5/5

Super hyggeligt god modtagelse og service, et sted vi besøger igen når vi kommer på disse kanter

avatar

Johnny Blaudzun - 5/5

Vi havde en god oplevelse af hotellet, til min datters konfirmation. Maden var rigtig god, severingen var i top, flinke og venlige, hurtig service. super søde til at komme med kold vand, der var altid noget i kanderne. Kan varmt anbefales herfra. Johnny Blaudzun.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.2
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 08:00 - 21:00

tirsdag 08:00 - 21:00

onsdag 08:00 - 21:00

torsdag 08:00 - 21:00

fredag 08:00 - 21:00

lørdag 08:00 - 21:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email