FAHRENDORFF OPTIK ApS verificeret

CVR
32675026
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
74430010

Virksomhedsbeskrivelse

Hvis du er på udkig efter en ny optiker eller nye briller, eller hvis du har behov for kontaktlinser eller en synsprøve, er Fahrendorff Optik det oplagte sted at gå hen. Fahrendorff Optik betjener kunder i eller omkring Sønderborg og Aabenraa.

Fahrendorff Optik har to spændende og flotte butikker i de to byer, og begge steder er du sikret god kvalitet og kompetent vejledning. I butikkerne vil du også altid opleve, at personalet laver grundige synsundersøgelser med det nyeste og mest præcise måleudstyr på markedet.

I Fahrendorff Optik forhandles både døgnlinser, endagslinser, månedslinser, linser med læsefelt, linser mod bygningsfejl, linser, du kan sove med, linser med overgang og meget mere. Fælles for linserne er, at de er bløde og nogle af de bedste linser på markedet.

I vores brilleforretning sælges også brillestel og brilleglas samt solbriller i flere prisklasser. Du finder mærker som Rayban, Silhouette, Barton Perreira og mange flere. Du kan desuden få lavet en hjemmesynsprøve af en optiker i dit eget hjem. Du kan selvfølgelig også altid komme forbi butikken og få lavet en synsprøve.

Synstest Bedste brilleglas Brilleglas Brilleforretning Hjemmesynsprøve Optiker sønderborg Optiker Brilleleje Børnebriller Gratis synsprøve Livsstil Det Gode Liv Shopping Ugeavisen Sønderborg Sønderborg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Lilian Rickens - 5/5

Intet mindre end verdens bedste optiker med kompetencer, langt ud over hvad man kan forvente. Der er altid tid nok, og Jens og hans ansatte, har så god sans for kundepleje og man bliver som kunde husket fra gang til gang. Så SUPER service gode billige løsninger til en hver smag.

avatar

Anders Jeppesen - 5/5

Kanon oplevelse af service mindet personale. Kort fortalt, mit brillestel var brækket og med få dage til feriestart, lå katastrofen lige om hjørnet. Som en selvfølge, gik 3 personale igang med at finde et stellet der passede til mine glas!👍 Stellet blev lånt, indtil det nye kom hjem😀 Kan kun anbefale Fahrendorf for Optik.

avatar

Mathias Widding - 5/5

Hurtig og personlig betjening

avatar

Filip Johnsen - 5/5

God service, professionelt og hjælpsomt personale

avatar

Karsten Wagner - 5/5

Super venlige og flinke briller der passer og optimal styrke. Bedste optiker i Sønderborg.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.3
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 10:00 - 17:30

tirsdag 10:00 - 17:30

onsdag 10:00 - 17:30

torsdag 10:00 - 17:30

fredag 10:00 - 18:00

lørdag 10:00 - 14:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email