Færch Bolig verificeret

CVR
31813425
Tlf nr.
30898067

Virksomhedsbeskrivelse

Færch Bolig er Middelfart kommunes ejendomsmæglervirksomhed, som bygger bro mellem sælger og køber. Med mere end 15 års erfaring med personligt og tillidsfuldt boligsalg kan du være sikker på en professionel håndtering af din bolig. Her får du altid en kvalificeret vurdering i forbindelse med dit hussalg og Færch Bolig bringer dig sikkert igennem alle hussalgets faser.

Færch Bolig er din lokale ejendomsmægler, når du står over for et boligkøb. Virksomheden står klar til at hjælpe dig med køberrådgivning, så du kan føle dig tryg i hele købsprocessen. Få styr på blandt andet gennemgang af købsaftale og ejendomspapirer til skrivelser til mægler samt godkendelse af skøde og skødeskrivning.

Hos Færch Bolig kan du få vejledning af en valuar, som er i stand til at vurdere ejendomme. Hvis du eksempelvis vil blive klogere på et salgstjek af en andelsboligforening i dit nærområde, kan en valuar komme med et bud på værdien af andelsboligforeningen.

Hussalg Ejendomsmægler Boligkøb Boligsalg Valuar Vurdering Køberrådgivning salgstjek Skøde Skødeskrivning Bolig Middelfart

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email