Expert Ringe ApS verificeret

CVR
40010874
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
62622342

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Expert Ringe ApS finder du et stort og bredt udvalg inden for TV, lyd, tablets og mobil. De tilbyder de nyeste og mest populære gadgets til din bolig af højeste kvalitet. Uanset om du er på udkig efter Apple earpods, en bærbar eller iPhone, kan du med stor sandsynlighed finde det i deres butik. Er du på udkig efter elektronik i Ringe, står Expert klar til at hjælpe dig med at finde det produkt, der passer til dine ønsker og behov.

Hos Expert Ringe ApS har de stor erfaring med rådgivning inden for elektronik. Har du brug for gode råd i forbindelse med køb af en ny fladskærm, kan du får kyndig hjælpe til af finde den model, hvis tekniske specifikationer og brugervenlige opsætning falder i din personlige smag. Expert Ringe ApS tilbyder alle velkendte mærker inden for elektronik, herunder Sony, Samsung, Philips, LG og Asus.

Vil du have ekstra god lyd på hverdagen, kan du finde mange hi-fi-komponenter hos Expert Ringe ApS. De tilbyder det meste inden for gulvhøjttalere, grammofoner og forstærkere, der passer godt ind i enhver bolig.

Apple earpods Bærbar TV Hifi Vaskemaskine Tørretumbler Komfur Opvaskemaskine Fryser Indbygningsovn Iphone Fladskærm Dab+ radio Cover ipad Chromecast Asus Hårdehvidevarer Ringe Elektronik Ringe Bolig Gadgets Ugeavisen Faaborg Faaborg-Midtfyn

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Søren Erland Jensen - 5/5

God oplevelse,kommer igen..🙂🙂

avatar

Anne Espensen - 5/5

Super service - kun ros herfra !!

avatar

Anton Hansen - 4/5

Det er ét godt sted at handle OK

avatar

Inge Brobyskov - 5/5

Dejlig forretning venlig betjening

avatar

Erik Ebensgaard Larsen - 1/5

Det er under lavmål den betjening og viden om hårde hvidevarer.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.4
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 10:00 - 17:30

tirsdag 10:00 - 17:30

onsdag 10:00 - 17:30

torsdag 10:00 - 18:00

fredag 10:00 - 18:00

lørdag 10:00 - 14:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email