Energimuseet verificeret

CVR
69916619
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
86680470

Virksomhedsbeskrivelse

Energimuseet ligger på adressen Bjerringbrovej 44 i 8850 Bjerringbro. Energimuseet ligger i skønne omgivelser ved Tange Sø, som er drivkraften bag Danmarks største vandkraftværk. Tangeværket. 

Energimuseet er et oplevelses- og science-center med massevis af udstillinger og aktiviteter, som du som besøgende aktivt kan tage del i. Når du besøger Energimuseet, får du et indblik i, hvordan man har arbejdet historisk med grøn omstilling, og hvordan man arbejder med bæredygtighed den dag i dag. Energimuseet har fokus på nutidens og fremtidens energiløsninger, som er alfa og omega i kampen mod klima- og miljøændringer. 

Energimuseet formidler på professionel og kompetent vis energiens historie og den grønne omstilling med særligt fokus på FN's verdensmål  7 (vedvarende energi) og verdensmål 12 (ansvarlig forbrug og produktion).

Hvis du bor i Bjerringbro, Randers, Viborg, Aarhus eller bare et sted i Midtjylland, er Energimuseet en oplagt destination, hvis du vil lære noget om bæredygtighed, klimaændringer, naturkraft, teknologi, grøn omstilling og meget andet. 

Museum Natur Verdensmål 7 Verdensmål 12 Science Earth Overshoot Day Grøn omstilling Earth Day Klimaændring Videnskabs museum Historie Teknisk Museum Kultur Museum Naturvidenskab Danfoss Universe Naturkraft Oplevelser Teknologi Bæredygtighed Bæredygtig Klima Miljø Viborg Nyt Viborg Randers Onsdag Aarhus

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Niels Biller - 5/5

Energimuseet er en rigtig god oplevelse for alle aldre, og man kan hurtigt bruge mange timer derude, da området er stort. Vi brugte en stor del af vores tid på at vandre rundt og se området, samt prøve nogle af de udendørs aktiviteter. Vi kom desværre derud lidt sent, og fik derfor ikke prøvet de oplevelser som foregik indendørs. Der er der gode parkeringsforhold og fine toiletter. Desuden er der også mulighed for at købe mad, drikke og is, hvor man bl.a. kan sidde udenfor og nyde det i det gode vejr. Personalet er meget flinke og imødekommende. De har også en fin souvenirbutik med sjove ting til rimelige priser. Det bedste ved besøget: Vi fik lov at se en stor Tesla-spole skyde elektriske lyn og gnister fra sig, inde i Niels Bohr tårnet.

avatar

Renè Nielsen - 4/5

Godt og stort museum med mange sjove og spændende ting at se i forhold til el og strøm i Danmark igennem de sidste 200 år. En god oplevelse og et besøg værd. Tag en bid mad med og spis udenfor under besøget. Du kan gå frit rundt når du har fået et armbånd på 😁👍

avatar

Camilla Fjeldmark - 5/5

Et skønt sted. Hvor der er rig mulighed for at lære ved leg. Informationerne om de forskellige ting er korte, så de hurtigt kan læses inden børnene taber interessen. Man er rundt ude på hele museets område i flere små huse. Det er fremkommeligt med klapvogn og handikapvenligt. Der er mange små aktiviteter i løbet af dagen.

avatar

Sabine Freund-Andersen - 5/5

Meget bedre end forventet. Der var masser af ting at se, lære og prøve. Vi var der i 3 timer, og nåede ca igennem halvdelen. Skal helt sikkert derhen igen 😊 Eneste lille minus var maden, som ikke rigtig var børnevenlig.

avatar

Philip Frøslev - 5/5

Super underholdning for børn i alle aldre. Her må leges og pilles ved alt muligt. Plus der er en masse spændende historie for de voksne. Derudover er der en del fremvisninger som man kan deltage i. Blandt andet en Tesla Coil som er flot at opleve.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.4
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 10:00 - 17:00

tirsdag 10:00 - 17:00

onsdag 10:00 - 17:00

torsdag 10:00 - 17:00

fredag 10:00 - 17:00

lørdag 10:00 - 17:00

søndag 10:00 - 17:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email