Energimuseet verificeret

CVR
69916619
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
86680470

Virksomhedsbeskrivelse

Energimuseet ligger på adressen Bjerringbrovej 44 i 8850 Bjerringbro. Energimuseet ligger i skønne omgivelser ved Tange Sø, som er drivkraften bag Danmarks største vandkraftværk. Tangeværket. 

Energimuseet er et oplevelses- og science-center med massevis af udstillinger og aktiviteter, som du som besøgende aktivt kan tage del i. Når du besøger Energimuseet, får du et indblik i, hvordan man har arbejdet historisk med grøn omstilling, og hvordan man arbejder med bæredygtighed den dag i dag. Energimuseet har fokus på nutidens og fremtidens energiløsninger, som er alfa og omega i kampen mod klima- og miljøændringer. 

Energimuseet formidler på professionel og kompetent vis energiens historie og den grønne omstilling med særligt fokus på FN's verdensmål  7 (vedvarende energi) og verdensmål 12 (ansvarlig forbrug og produktion).

Hvis du bor i Bjerringbro, Randers, Viborg, Aarhus eller bare et sted i Midtjylland, er Energimuseet en oplagt destination, hvis du vil lære noget om bæredygtighed, klimaændringer, naturkraft, teknologi, grøn omstilling og meget andet. 

Museum Natur Verdensmål 7 Verdensmål 12 Science Earth Overshoot Day Grøn omstilling Earth Day Klimaændring Videnskabs museum Historie Teknisk Museum Kultur Museum Naturvidenskab Danfoss Universe Naturkraft Oplevelser Teknologi Bæredygtighed Bæredygtig Klima Miljø Viborg Nyt Viborg Randers Onsdag Aarhus

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Sabrina Vesth Jensen - 5/5

Energimuseet er bestemt et besøg værd. Man får meget for éntreprisen. Og så er det fedt at man kan gå rundt blandt udstillingerne og tage den tid man har brug for, for at kunne se og opleve det hele. Vi kommer gerne igen 🙂

avatar

Kasper Erlandsen - 5/5

Rigtigt fint sted, meget lærerigt også for en ung maskinmester 😁 men også meget som ens børn kan hygge, lege og lære.

avatar

Bente Otte - 4/5

Spændende og interessant. Der er dog en del man kan prøve på Ørsted loftet som ikke virker..

avatar

Kenneth Nielsen - 4/5

Super spændende sted, men det kræver lidt baggrundsviden at se hvad man ser på.

avatar

ghost 1 - 5/5

Super sted kommer helt sikkert igen. Min datter og jeg fik en fantastisk oplevelse og en fantastisk dag

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.4
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 10:00 - 16:00

tirsdag 10:00 - 16:00

onsdag 10:00 - 16:00

torsdag 10:00 - 16:00

fredag 10:00 - 16:00

lørdag 10:00 - 16:00

søndag 10:00 - 16:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email