EmCare Sundhed verificeret

CVR
29513538
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
70209778

Virksomhedsbeskrivelse

 

Hos EmCare Sundhed er du altid velkommen, og vi har de bedste fysioterapeuter til at tage hånd om dig. Udover fysioterapi kan vi også tilbyde akupunktur, kropsterapi, personlig træning og sågar fysioterapi-hold. Træningen er også et element, vi vægter højt, og vi har sågar et træningscenter i både Esbjerg og Varde, hvor du kan komme og træne og selvfølgelig få rådgivning i topklasse. Efter træningen kan vi også tilbyde massage til de ømme muskler. Osteopati og zoneterapi er også noget, vi tilbyder, hvis det er dette, du søger.

Hvis du ikke har mulighed for at komme til træning eller genoptræning i nogen af vores centre, så tilbyder vi også at komme ud til din virksomhed, hvor vi praktiserer vores fysioterapi og træningshold ude hos jer.

I start 2022 starter vi et online trænings-medlemskab, hvor der vil være live onlinetræningshold og ikke mindst kontortræning.
Du er altid velkommen til at besøge os på Helgolandsgade 17B eller Strandbygade 61, 6700 Esbjerg eller en af vores to andre klinikker i Oksbøl eller Varde. Vi har åbent alle ugens hverdage.

 

 

Emcare sundhed emcare sundhed esbjerg emcare sundhed varde Akupunktur kropsterapeuter Fysioterapeut kropsterapi personlig træning Kostvejledning Træning Genoptræning Massage Osteopati Zoneterapi ultralydsscanning jordmoder sundt arbejdsmiljø kroniske lidelser generel sundhed shockwave terapi Sundhed Det Gode Liv Velvære Ugeavisen Esbjerg Esbjerg Ugeavisen Varde Varde

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Lene og Per Faester - 5/5

Pga. slidgigt i knæene skulle jeg bruge en fysioterapeut, for at komme i gang med egen træning. Jeg var så heldig at få Daniel hos Emcare. Han er ung og måske ikke så erfaren, tænkte jeg. Men det viste sig, at han var den helt rigtige. Vi optog øvelserne på video, så jeg kan huske at lave dem rigtigt. Vi har haft et fint forløb sammen, som jeg nu selv skal fortsætte. Jeg kan helt bestemt anbefale Daniel Lund.

avatar

Carsten Clausen - 5/5

Bedste fys i byen :D

avatar

dianna kristensen - 4/5

Dejlig imødekommende ansatte der var gode til at forklare.hvad de gjorde.

avatar

Pauli Poulsen - 4/5

👍

avatar

Robert Hansen - 5/5

Kan klart anbefales! meget kompetent personale. Fem stjerner herfra.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.6
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 07:30 - 20:00

tirsdag 07:30 - 20:00

onsdag 07:30 - 20:00

torsdag 07:30 - 20:00

fredag 07:30 - 18:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email