Elektroservice.DK ApS verificeret

CVR
27240348
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
75127310

Virksomhedsbeskrivelse

I Esbjerg finder du Elektroservice.DK ApS, som er et værksted, der kan hjælpe med reparation af elektromekanisk udstyr, bl.a. ABB-motorer, generatorer, elmotorer og pumper. Elektroservice.DK ApS sælger også dele til elektromekanisk udstyr. Hos virksomheden kan du nemlig købe Siemens-elmotorer, gear, ABB-frekvensomformere, pumper og generatorer.


Derudover tilbyder Elektroservice.DK ApS også at tjekke maskiner for fejl ved at lave lejeanalyser, som sikrer, at der ikke opstår problemer med maskinerne. Virksomheden kan altså sørge for, at elektromekanisk udstyr er optimeret og har en god oppetid og energivenlige løsninger.


Hos Elektroservice.DK ApS finder du et værksted, der er bevidst omkring klima og miljø. Et værksted, der, som det eneste i Danmark, er godkendt til at reparere ABBs Ex-motorer. Og når du køber produkter hos Elektroservice.DK ApS, får du konkurrencedygtige priser, hurtig levering og 2-3 års garanti på ABB-motorer. Skal du have service til en pumpe eller elmotor, kan du med fordel kontakte Elektroservice.DK ApS.


Elmotor Elektroservice ABB motor ABB frekvensomformer Service pumper Service på elmotor Lejeanalyse fjernvarmeforsyning Siemens elmotorer Gear Klima Miljø Samfund Erhverv Ugeavisen Esbjerg Esbjerg

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 07:00 - 15:00

tirsdag 07:00 - 15:00

onsdag 07:00 - 15:00

torsdag 07:00 - 15:00

fredag 07:00 - 14:30

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email