Elefant-kassen.dk verificeret

CVR
43802828
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
21256324

Virksomhedsbeskrivelse

Har du en elefant derhjemme, som du ikke lige synes, der er plads til? Fylder den for meget i stuen, i kælderen, på loftet eller i garagen? Hvad gør du så med den? Du kan ikke bare smide den ud – det ville være en skam.


Elefant-kassen.dk ligger i Tistrup tæt ved Varde i Ringkøbing-Skjern-egnen. De hjælper dig af med din elefant – med dit behov for opbevaring af ting og sager, som du ikke kan have derhjemme. 


Hos Elefant-kassen.dk kan du hurtig få fat i et opbevaringsrum. Du tager kontakt, får et depotrum, rykker tingene fra din bolig og husker at betale til rummet. Når du vil have dine ting ud af rummet, tager du kontakt og flytter dem. Du binder dig ikke til en bestemt tidsperiode.


Elefant-kassen.dk har både været i Ugeposten Skjern og Ugeavisen Varde. De har nemlig længe tilbudt tryg opbevaring af dine ejendele. 


Navnet er heller ikke bare for sjov. Overskuddet går faktisk til at bekæmpe problemer med krybskytteri, hvor der findes elefanter. Så din brug af et depotrum kan gå hen og blive en hjælp til elefanter på den anden side af jordkloden. 

Opbevaring depot Depotrum opmagasinering flytterum opbevaringsrum boxit flytte pulterrum Bolig Varde Ugeavisen Varde Ugeposten Skjern Ringkøbing-Skjern

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag Åben 24 timer

tirsdag Åben 24 timer

onsdag Åben 24 timer

torsdag Åben 24 timer

fredag Åben 24 timer

lørdag Åben 24 timer

søndag Åben 24 timer

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email