Ejner Kaa Ejendomme verificeret

CVR
18091682
Tlf nr.
70227500

Virksomhedsbeskrivelse

Leder du efter en ejendom? Hos Ejner Kaa Ejendomme kan du finde alt lige fra sommerhuse til landejendomme, lystejendomme, hesteejendomme, liebhaveri og meget mere. Her får du mulighed for at få hjælp af en erfaren og professionel ejendomsmægler, der kan lede dig i retningen af dit drømmehjem med et bredt udbud af naturskønne ejendomme.


Hos Ejner Kaa Ejendomme har du også muligheden for at få en kyndig salgsvurdering, hvis du skal sælge din ejendom. De er specialister i salg og vurdering af land- og liebhaverejendomme. 


Ejner Kaa Ejendomme har kontor nær Aarhus og Viborg. På deres side finder du et bredt salgskatalog. Der er derfor håb forude, hvis du leder efter en unik skovejendom, jagtejendom eller andet. 


Overvejer du at erhverve dig et hobbylandbrug? Så ty til professionel ejendomshandel hos Ejner Kaa Ejendomme og få hjælp til at finde den helt rette landejendom med idylliske omgivelser. Du har mulighed for at kontakte en ejendomsmægler i firmaet allerede i dag, hvis du har interesse i en salgsvurdering af din ejendom eller ønsker hjælp til at finde en ny bolig. Se for eksempel Viborg Nyt for flere informationer. 

Ejendomsmægler Natur Skov Jagt Naturskønne ejendomme Lystejendomme Hobbylandbrug Unik Skovejendom Jagtejendom Hesteejendom Landejendom Liebhaveri Fritidshus Sommerhus Ejendomshandel Ejner Kaa ejendomme Salgsvurdering Køberkartotek Bolig Viborg Nyt Viborg Aarhus

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email