EgnsINVEST Danske Ejendomme ApS verificeret

CVR
38134736
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
76250146

Virksomhedsbeskrivelse

Hvis du er på udkig efter et lejemål i en af de to østjyske, mellemstore byer, Aarhus eller Horsens, så kontakt EgnsINVEST Danske Ejendomme ApS.


Hvis det er Horsens, der trækker, så kan EgnsINVEST Danske Ejendomme ApS her tilbyde centralt beliggende lejligheder i gåafstand fra byens banegård. I Aarhus kan du finde lejligheder i bydelen Trøjborg, som ligger tæt på universitetet.


Mange af lejlighederne, der er administreret af EgnsINVEST Danske Ejendomme ApS, er nyrenoveret. Du finder lejligheder med gode muligheder for parkering, lejligheder med elevator i opgangen samt lejligheder med en attraktiv udsigt.


EgnsINVEST Danske Ejendomme ApS byder på treværelses-, toværelses- samt etværelseslejligheder. Sidstnævnte er naturligvis velegnet som studiebolig.


Firmaet er beliggende i Horsens og er et datterselskab af EgnsINVEST. EgnsINVEST Danske Ejendomme ApS arbejder på at udvide udvalget af lejeboliger, så det også kan tilbyde bosteder i andre danske byer end Horsens og Aarhus.

Lejlighed i Horsens Central beliggenhed 2 værelser altan Tæt på banegården Nyrenoveret Parkering månedlig leje elevator udsigt Bolig Horsens Posten Horsens

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 09:00 - 16:30

tirsdag 09:00 - 16:30

onsdag 09:00 - 16:30

torsdag 09:00 - 16:30

fredag 09:00 - 16:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.