EDC Assens verificeret

CVR
35872396
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
64713150

Virksomhedsbeskrivelse

EDC Assens er din lokale ejendomsmægler i Assens. EDC Assens har stort lokalt kendskab, og det er en fordel, når du skal sælge din bolig. EDC Assens’ hold af dygtige ejendomsmæglere står klar til at hjælpe dig og yde professionel vejledning, når du skal vælge din bolig. Hos EDC Assens har man blandt andet stor erfaring med salg af villaer, fritidshuse og mindre landejendomme.

EDC Assens har dertil et stort og landsdækkende køberkartotek, som ligeledes er en fordel for dig, når du skal købe eller sælge bolig. Med køberkartoteket har EDC Assens altid en række relevante og interesserede købere på hånden, når du sætter din bolig til salg. Står du selv registreret i køberkartoteket, vil EDC Assens kunne kontakte dig, når der kommer en bolig til salg, som kunne have din interesse.

EDC Assens kan hjælpe dig med alle de praktiske ting omkring boligkøb, herunder en salgsvurdering og alt det andet praktiske, der følger med. Hos EDC Assens er du altid i gode og trygge hænder, og man ved, at køb og salg af bolig er en af livets helt store og afgørende beslutninger.

Ejendomsmægler Boligkøb Boligsalg Salgsvurdering Bolig Erhverv Assens Bolighandel Fritidshus Sommerhus Have LokalAvisen Assens

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 09:30 - 16:00

tirsdag 09:30 - 16:00

onsdag 09:30 - 16:00

torsdag 09:30 - 16:00

fredag 09:30 - 16:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email