Ebsen Parykker ApS verificeret

CVR
39641046
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
74524908

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Ebsen Parykker ApS finder du et stort udvalg af parykker, toupeer og andre hårdele til damer og herrer. Ebsen Parykker i Haderslev har parykker tilpasset til både damehår og herrehår, og der er altid mulighed for at få tilpasset sin paryk i forretningen.

Ebsen Parykker ApS rådgiver mennesker, der pga. diverse sygdomme kan føle behov for en paryk. En paryk kan være med til at sikre en vis livskvalitet og velvære for kunden, og det rådgives der om hos Ebsen Parykker i Haderslev.

Det gode liv er ikke nødvendigvis afhængigt af smukt hår, men det kan hjælpe på det. Hårtab kan påvirke alle forskelligt, og derfor er der også mulighed for grundig rådgivning om at få en paryk hos Ebsen Parykker ApS. Hårtab er ikke en sygdom, der skal frygtes, men en, der skal behandles nænsomt, hvilket Ebsen Parykker ApS altid værner om.

Parykker toupeer Hovedbeklædning Hårtab dame hår herre hår Rådgivning tilpasset paryk ebsen parykker haderslev parykker haderslev Livsstil Sundhed Det Gode Liv Støt din by Velvære Sygdom Ugeavisen Haderslev Haderslev

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Pernille Andersen - 5/5

Fantastisk sted, god service og rigtige søde

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.5
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag Lukket

tirsdag 10:00 - 16:00

onsdag 10:00 - 16:00

torsdag 10:00 - 16:00

fredag 10:00 - 16:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email