Dyrlægehuset Randers I/S verificeret

CVR
39335557
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
86413833

Virksomhedsbeskrivelse

Dyrlægehuset Randers er din lokale dyrlæge, som arbejder med hund, kat, kanin, fugle og andre exotics. Vi er samtidig et specialiseret vagt- og henvisningshospital for hele Jylland med døgnåben skadestue udenfor normal arbejdstid. Klinikken beskæftiger flere specialer herunder: Kaniner, fritter, fugle, reptiler og andre exotics med egen exotic-dyrlæge. Ortopædi og specialkirurg med egen flerårig internationalt certificeret smådyrskirurg med igangværende 5-årig Master i kirurgi gennem ESAV fra Luxembourg Vienna. Vi har derudover flere dyrlæger igang med certificering indenfor specialerne: Intern Medicin og Akut-Medicin og kirurgi. Videre har vi dyrlæger som arbejder med dermatologi (hudsygdomme) og Ophthalmologi (øjensygdomme). Huset indeholder desuden tandklinik, hvor vi kan udføre tandoperation med simpel og advanceret tandkirurgi, tandtilretning (bøjle), vitale overkapninger, rodbehandlinger, tandrekonstruktion, advanceret parodentosebehandling og tandbevarelse.
Vi har stort inhouse laboratorium, water walker, laser terapi, CT-scanner, nyeste digitale direkte røntgen, tandrøntgen, udstyr til undersøgelse og kirurgi af øjne, respirator, udstyr til advanceret rygkirurgi herunder til kirurgisk behandling af diskusprolaps.
Vi har endoskopi og kikkert kirurgi til f.eks. kikkertsterilisation, endoskopisk fjernelse af fremmedlegeme fra mavesæk, biosier fra mavesæk og tarme, undersøgelse af næsehule og fjernelse fremmedlegemer, TCI kikkert insemination og meget meget mere.
Ring til os for at få mere at vide.

dyrlægehuset randers dyrlæge randers dyrlæge sallingvej sallingvej dyreklinik dyrlægehuset Hunde Katte kaniner gnavere Fugle Sundhed Det Gode Liv Velvære Randers Onsdag Randers

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Bettina Madsen - 5/5

Fantastisk sted, empatisk, professionelle og meget dygtige dyrlæger.

avatar

Jens Erik Smidt Matthiasen - 5/5

Super betjening, der er en dejlig ro over dyrlægerne, som tager sig tid til konsultation så det bliver en god oplevelse for ens kæledyr.

avatar

Conny Saxkjær - 5/5

Venlig, sevicemindet og professionel behandling.

avatar

Nadia Farrugia - 5/5

De er fantastiske, alle sammen - jeg kan ikke beskrive det på andre måder. De reddede min kanin. Især Thomas. Han hjalp både på telefon og da jeg bragte min kanin ind til dem. Vi vidste at han var i de bedste hænder, uden tvivl. Han spiser og er frisk igen. Tusind tak for jer ❤

avatar

Nina Snebæk Matthiasen - 5/5

Rigtig dejlig oplevelse med vores chæfer

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.8
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag Åben 24 timer

tirsdag Åben 24 timer

onsdag Åben 24 timer

torsdag Åben 24 timer

fredag Åben 24 timer

lørdag Åben 24 timer

søndag Åben 24 timer

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email