Domea.dk s.m.b.a. verificeret

CVR
56710116
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
76444400

Virksomhedsbeskrivelse

Domea.dk s.m.b.a. er din hjælp, hvis du leder efter familiebolig, ungdomsbolig, ældrebolig eller en helt anden form for boligudlejning. Der er masser af muligheder, hvis du leder efter et godt og sikkert lejemål i Danmark. Hos Domea i Haderslev kan du hurtigt få et overblik over de ledige lejeboliger i området omkring Haderslev og naturligvis også flotte lejligheder i indre Haderslev. Domea boligselskab er en nonprofit-organisation, der forsøger at gøre udlejning af almene boliger så billig som muligt. Det har du endda flere gange kunne læse om i ugeavisen Haderslev.

Overvejer du lejning eller udlejning af bolig, kan vi derfor hjælpe dig godt på vej.  Med masser af guidance og hjælp, kan du hurtigt finde det lejemål, der passer bedst til dig, eller komme på en af de attraktive ventelister. 

Ledige lejeboliger udlejning familiebolig Ungdomsbolig Ældrebolig almene boliger Boligselskab lejemål domea haderslev lejligheder haderslev Bolig Ugeavisen Haderslev Haderslev

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Nanna Lauridsen - 1/5

Jeg har et elektrisk komfur med to kogeplader, som kan flyttes. Når det sættes i stikket og tændes, tager den strømmen i hele lejligheden og jeg kan derfor ikke lave mad. Jeg ringede ind i fredags for at høre om der lige var en der komme komme, men det var ikke en hastesag mente de. Jeg har derfor ikke kunne lave mad i snart en uge, ikke særlig optimalt når man har købt ind for 300 kr til varme retter. Det ville tage 2 minutter at hente det gamle og aflevere et nyt.

avatar

Onkel Carlsberg - 1/5

Grillrøg. I stiller grill op. Og når der grilles kan jeg få alt røggen op til mig. Kom hjem i søndags og alt lugtede af røg. Og den er ikke helt ufarlig den røg. Nu har det stået på i flere år. Kan ikke være rigtigt at min lejlighed skal lugte af røg fra en grill. Sidste år sagde jeg det til Domea flere gange. Det skal jeg bare finde mig i. Men nu viser det sig at den røg ikke er ufarlig så burde man også fjerne de grille igen. Og forbyde folk at grille rundt om huset når røgen er så farlig. Sjovt at man ikke tager klager alvorlige. Så jeg skal bare finde mig i regler deres egne regler ikke gælder for andre end mig. I har bare styr på jeres arbejde og regler. Affald i opgange - barnevogne i opgange - larm fra folk der sidder og snakker udenfor til langt ud på natten (Til kl.1.30 om natten) - biler der holder hvor der ikke er båse til det og det i flere dage eller holders der bare så andre ikke kan kom til et par timer - døren fra opgangen ind til lejligheden stå åben så deres madlugt stinker i hele opgangen - Sidder i cykelkælder og holder møde med smøger - Knallerter der holder lige for opgangen. Og nu har jeg modtaget et brev om at klagen ikke er berettiget???? Nåeh fordi det er indvandre der klages over!!! God daw Carsten Petersen

avatar

Ole Jensen - 3/5

avatar

Hanne Nymark - 5/5

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag 09:00 - 11:30
12:30 - 14:00

tirsdag 09:00 - 11:30
12:30 - 14:00

onsdag 09:00 - 11:30
12:30 - 14:00

torsdag 09:00 - 11:30
12:30 - 16:00

fredag 09:00 - 12:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email