Domea Lunderskov-Kolding verificeret

CVR
25634608

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Domea Lunderskov-Kolding hjælper vi dig med alt inden for boligsøgning. Domea Lunderskov-Kolding er et boligselskab, som tilgodeser dig, der er på udkig efter almene lejeboliger, men som har brug for lidt ekstra hjælp til at finde de rette ledige boliger.

Domea Lunderskov-Kolding hjælper med alt fra at finde de rette boligtilbud til opsigelse af bolig. Vi står også til rådighed, hvis du har spørgsmål til lejekontrakt eller husleje. Vi har fingeren på pulsen og ved, hvor vi skal kigge efter nybyggede lejligheder, hvis det er den slags bolig, du er på udkig efter. 

Du kan altid kontakte Domea Lunderskov-Kolding for at få hjælp til at finde din næste bolig. Vi hjælper med at finde ledige boliger, som passer til din økonomi og dit forbrug. Vi er med til at danne et bedre overblik over udvalget af lejligheder til leje i Kolding og omegn, hvilket gør din boligsøgning både nemmere og hurtigere. 

Boligselskab boligtilbud almene lejeboliger Boliger opsigelse af bolig husleje forbrug boligsøgning ledige boliger nybyggede lejligheder Bolig Byg nyt Ugeavisen Kolding Ugeavisen Kolding Weekend Kolding

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Poul Erik Kristiansen - 5/5

Servicecenter syd gør et stort og super arbejde for os her i afdelingen Rødekro Lokal festudvalg i Domea Rødekro står for sammenhold fællesspisning / og forskellige sammenkomster der iblandt julefrokost sommerfester osv.

avatar

Mette Nielsen - 5/5

avatar

sussi beyer - 5/5

avatar

Gurli Holm - 5/5

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.8
/5
Gennemsnitlig

Kontakt os via mail

Send email