Dinedbpartner verificeret

CVR
38450085
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
42281992

Virksomhedsbeskrivelse

I Vamdrup finder du Dinedbpartner, som er din lokale servicemand, når det kommer til din computer. Dinedbpartner er specialister inden for digitale produkter, og de tilbyder reparation og service til hele Syd- og Sønderjylland. 


Hos Dinedbpartner er det altid dig, der er i centrum, og derfor kan du være helt sikker på et tæt samarbejde, så du kan få hjælp til dine udfordringer. Du kan blandt andet få hjælp til reinstallation af operativsystemer, fejlsøgning og problemløsning, service og rengøring af bærbare computere samt onlinesupport. Der er også mulighed for at få bygget din nye computer op og få udskiftet defekte dele i din nuværende computer.


Du kan besøge Dinedbpartner på Vamdrupvej 7 i Vamdrup. Butikken har åbent fra 10-20 hver eneste dag, men du bør altid ringe på telefon eller sende en mail, hvis du vil kigge forbi. Så kan du få den rette hjælp til din udfordring.

Computer EDB Bærbar IT service computer service kolding IT hardware edb privat Erhverv stationær Internet Overvågning PC it kolding it haderslev Computer reparation pc service harddisk IT support computer service Gaming Digitalt Ugeavisen Kolding Kolding Ugeavisen Haderslev Haderslev

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

HatOgBriller - 5/5

Super service og klar til at komme med gode råd Jeg kom i kontakt med Christian fra Din EDB Partner, fordi jeg stod og skulle igang med at bygge en ny computer. Jeg havde i forvejen en plan over hvilke dele jeg ville have, men han var flink til at komme med gode råd. Da jeg havde anskaffet mig de dele jeg skulle bruge, afleverede jeg det hele hos Christian, og samme aften havde han samlet min computer. Ud over at samle computeren, sørgede han også for at installere Window, opdatere de forskellige drivers, og min computere var køreklar da jeg afhentede den. Jeg er super tilfreds og kan varmt anbefale dinedbpartner.dk

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag 10:00 - 20:00

tirsdag 10:00 - 20:00

onsdag 10:00 - 20:00

torsdag 10:00 - 20:00

fredag 10:00 - 20:00

lørdag 10:00 - 20:00

søndag 10:00 - 20:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email