Din Tøjmand Tarup Centret verificeret

CVR
21863874
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
66160803

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Din Tøjmand Tarup Centret i Odense kan du finde alt, hvad en mand behøver i sit klædeskab. Med alt fra undertøj og nattøj til strik og jeans kan du med stor sandsynlighed finde tøj, der matcher din personlige stil. 


Din Tøjmand Tarup Centret har mange års erfaring med at klæde mænd rigtig godt på. Her finder du altid et stort udvalg af mærkevarer, så du kan være sikker på at finde eksempelvis jakker, t-shirts og bukser af rigtig god kvalitet.


Er du på udkig efter et flot outfit til en festlig begivenhed eller et arrangement, kan du med fordel shoppe hos Din Tøjmand Tarup Centret. Gå på opdagelse i det store udvalg af habitter, skjorter, veste og stilfulde frakker, og find dine favoritter. Din Tøjmand Tarup Centret er eksperter i herremode, og du har altid mulighed for at finde masser af inspiration i det brede sortiment. Du kan desuden finde tøj i størrelser op til 8XL. 

Jakkesæt blazer Jakker vindjakker Veste Bukser Jeans Skjorter strik/pullover Tommy Hilfiger Gant Signal Redgreen Matinigue Tommy Jeans Jack & Jones Selected Digel All Size Big & Tall Brug byen Ugeavisen Nordfyn Ugeavisen Odense Odense Nordfyn

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

W - 2/5

Fint udvalg, ringe kundebehandling.

avatar

Bent Schmidt - 5/5

Professionel og behagelig betjening 👍😎

avatar

Henrik Roholdt Petersen - 4/5

Fin butik og godt udvalg af mærketøj og en flot forretning

avatar

Inga Nicolai - 5/5

Dejlig oplevelse. Utrolig dejlige ekspedienter, der havde tid uden at prøve at få mersalg. Stort udvalg.

avatar

Lærke Quist - 1/5

Dårlig oplevelse. Jeg havde købt 3 strygefrie skjorter til min kæreste, som min kæreste straks prøvede. Desværre var skjorterne for lange eller passede ikke til en nyindkøbt blazer. Derfor tog vi en tur forbi butikken. Vi gik længe rundt i butikken og kiggede, før min kæreste spurgte en ekspedient om han kunne hjælpe med at finde en pullover. Ekspedienten viste os forskellige muligheder, da jeg fik øje på en pæn trøje, hvor der var byttemærke i. Jeg gjorde ekspedienten opmærksom på dette, hvor han svarede tvært, at det måtte han få fjernet senere. Min kæreste fandt en pullover og en ny skjorte og gik i prøverummet. Skjorten var samme type, som dem jeg havde købt, og havde mange nåle og afstivere, der skulle tages ud inden han kunne prøve den. I prøverummet stod han over et kvarter og ventede på ekspedienten, der ikke var til at se nogen steder. Til sidst tog han skjorten af igen, tog sin trøje på og vi gik op mod kassen for at købe den, hvor vi fik øje på ekspedienten. Min kæreste spurgte, hvor han blev af, hvilket sælgeren ignorere og i stedet spurgte om skjorten passede. Jeg gav ekspedienten posen med skjorterne jeg havde købt og sagde at vi gerne ville have byttet dem. Sælgeren spurgte på en flabet måde, hvorfor de allesammen var pakket ud, hvortil min kæreste sagde "jeg har selvfølgelig prøvet allesammen inden jeg returnere dem, det håber jeg er i orden" . Dertil svarede sælgeren: "nej det er faktisk ikke i orden, når det er samme størrelse." Min kæreste forklarede at mærkerne og længderne på skjorterne var forskellige, hvilket sælgeren ikke mente var rigtigt. Derefter kommenterede ekspedienten at så måtte han jo i gang med at pakke dem om. Vi forlod forretningen uden at købe noget. Vi fandt efterfølgende ud af at det var indehaveren, der havde ekspederede os, hvilket viser, hvordan han vælger at føre sin forretning. Vi sætter aldrig vores ben i den butik igen.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.2
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 10:00 - 18:00

tirsdag 10:00 - 18:00

onsdag 10:00 - 18:00

torsdag 10:00 - 19:00

fredag 10:00 - 19:00

lørdag 10:00 - 16:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.