Din Lokale Bedemand v/Søren Kirk verificeret

CVR
29914109
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
30152444

Virksomhedsbeskrivelse

Står du og har brug for en hjælpende hånd fra en dygtig og personlig bedemand, skal du have fat i Din Lokale Bedemand v/Søren Kirk, der holder til i Struer. Her får du en lokal bedemand, der kan hjælpe dig med begravelse og bisættelse i Struer, Viborg og omegn.


Din Lokale Bedemand v/Søren Kirk tilbyder hjælp til blandt andet dødsannoncer og blomster. Du kan også få hjælp til Min Sidste Vilje, hvis du vil være sikker på, at du har kontrollen over, hvad der sker med din ejendom, dine penge og dine aktiver efter din død. Din Lokale Bedemand v/Søren Kirk tilbyder også kister og urner og selvfølgelig hjælp til både begravelse og bisættelse. Her vil du få personlig rådgivning, samtale i hjemmet og meget andet, så du kan føle dig i trygge hænder.


Din Lokale Bedemand v/Søren Kirk kan kontaktes døgnet rundt på alle ugens syv dage. Du kan også komme forbi begravelsesforretningen på Fabriksvej 40 i Struer, hvor du bliver mødt af Søren Kirk. Så kan I sammen finde frem til den bedste løsning.

Bedemand Begravelse Begravelsesforretning Bisættelse Min sidste vilje Askespredning Viborg Mærkedage Viborg Nyt

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Susanne Pedersen - 3/5

Den lokale bedemand i Randers viser sig så at have firmaet i Struer, selvom man som kunde skal tro, at det ligger i Randers og omegn.? Ejeren Søren Kirk er venlig og høflig og behagelig at tale med. Han er ikke salvelsesfuld og slesk, hvilket er en befrielse. Søren Kirk forsikrer mig om at rustvognen er rigtig fin og med stjernehimmel.Han oplyser ikke at det er en anden bedemand der kommer på begravelsesdagen. Der dukker en fremmed op. Dårlig klædt og lidt ussel at se på. Rustvognen var en gammel Mercedes som var så mat i lakken at man skulle tro det var løgn. Den stjernehimmel som Søren Kirk havde nævnt, var selvklæbende materet plast, der var sat på alle rustvognens ruder og der var så skåret nogle riller som skulle forestille stråler fra himlen. Da så kisten var blevet sat i bilen, som var smukt pyntet og et rosenhjerte fra børnene var sat ind også, blev bagsmækken lukket og vi som så skulle følge kisten til udgangen af kirke området, kunne så kigge ind i bagsmækken med det materede plast, uden mulighed for at se den smuk pyntede kiste. Det var så afsked med min elskede far. Han havde humor og vil nok have grint lidt af det. Jeg har humor, men det her er for ringe og for respektløst. Han får 3 stjerner på grund af en god pris.

avatar

Rene Andersen - 5/5

avatar

Søren Kirk - 5/5

avatar

Rita Buldure - 5/5

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.5
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 00:01 - 23:59

tirsdag 00:01 - 23:59

onsdag 00:01 - 23:59

torsdag 00:01 - 23:59

fredag 00:01 - 23:59

lørdag 00:01 - 23:59

søndag 00:01 - 23:59

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email