Deutsches Museum Nordschleswig verificeret

CVR
24757617
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
74435423

Virksomhedsbeskrivelse

Deutsches Museum Nordschleswig åbner op for udstillinger, der sætter fokus på historien mellem Danmark og Tyskland. I Nordslesvig kan I besøge dette museum, hvor I vil lære meget om identitet og kultur på tværs af sprog og landegrænser.

Det tyske mindretal er ikke vigtigt i denne sammenhæng, men det er kultur og historie, som altid er fremstillet i en smuk og respekteret udstilling. Deutsches Museum Nordschleswig kan fortælle historier gennem udstillinger om Slesvig-Holsten og Sønderborg, og hvordan de to områder har udviklet sig gennem tiderne.

Det er et besøg værd for hele familien, hvor alle aldre kan lære noget nyt om den danske og den tyske kultur og historie, som er blevet påvirket af kræfter udefra gennem mange år.

tyske mindretal Museum Udstilling Historie deutsches museum museum sønderborg nordschleswig identitet og kultur Slesvig-Holsten Deutsches Museum Nordschleswig Oplevelser Kultur Ugeavisen Sønderborg Sønderborg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Karen Margrethe Boysen - 5/5

En begivenheds oplevelse. En guide, han var en god fortæller. Tak

avatar

lngrid seidenfaden - 4/5

Meget spændende museum. Mange interessante ting at se.

avatar

Finn Schou - 5/5

Et flot museum, fortæller meget om mindretallet i Danmark

avatar

Jette Jepsen - 5/5

Det var et rigtig spændende besøg. Vi havde guide på som kunne fortælle mange interessante ting. Næste gang vil jeg også glæde mig til at læse om alle de forskellige ting via skærmene. Et lille museum, hvor jeg gerne vil komme tilbage.

avatar

eva johannsen - 5/5

Et interessant sted, når man er interesseret i grænseproblematikken i Sønderjylland. Der er hjerteskærende beskrivelser på skærmene og samlinger af ting fra krigens tid. Museet er kun 1 år gammelt, men har allerede haft indbrud af nogle, der formentlig er samlere af ting fra krigen, uniformer mm. Vi oplevede stor imødekommenhed fra personalet, der tilbød at spore oplysninger fra min familie. Afsæt tid til et besøg.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.4
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 10:00 - 16:00

tirsdag Lukket

onsdag 10:00 - 16:00

torsdag 10:00 - 16:00

fredag 10:00 - 16:00

lørdag 10:00 - 16:00

søndag 10:00 - 16:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email