Det Halve Kongerige verificeret

CVR
26684420
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
23416990

Virksomhedsbeskrivelse

Det Halve Kongerige er din lokale butik, når det kommer til at finde basisbeklædning af de absolut bedste materialer. Her er det nemlig blevet besluttet, at alt skal produceres i den højeste kvalitet fra troværdige og dygtige producenter. Derfor finder du mohair-sokker, uld og specialproducerede produkter. Langt de fleste produkter bliver desuden kun solgt i Det Halve Kongerige.

Du finder både en onlineshop og en fysisk butik. Du kan besøge Det Halve Kongerige i deres butik på Ferritslevvej 101 i Ullerslev, hvor du finder et stort udvalg af alle produkter. Varerne er for dig, der er den kvalitetsbevidste forbruger, og som samtidig ønsker at tænke mere bæredygtigt i hverdagen. Det Halve Kongerige tilbyder naturprodukter, der er gode for både krop og sjæl, og der er ikke gået på kompromis med noget som helst.

Så er du på udkig efter beklædning i uld, bambus, bomuld eller noget helt fjerde, er Det Halve Kongerige stedet for dig. Du kan også kigge nærmere på deres sortiment online og se, om du finder det helt rigtige til dig.

Merino uld Uld Hør Bambus Bomuld Cashmere Tørklæder Aperitif sjaler Engel natur Gai+lisva Gauge og Ply Blusbar Gorridsen Design Kazuri smykker Gai lisva Slowfashion Bæredygtig beklædning Hjemmesko i uld Uld tørklæder Strik i uld Linen Shopping Livsstil Byliv Nyborg Odense Ugeavisen Odense Faaborg-Midtfyn

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Bente Tipsmark - 5/5

Dejligt sted med mange bæredygtige produkter

avatar

Anders Nielsen - 5/5

Gode kvalitetsprodukter og hurtig levering 👍

avatar

Leif Birk - 5/5

Det er er sted hvor man får en god vejledning i det produkt man skal bruge

avatar

Søren Berg - 5/5

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag Åben 24 timer

tirsdag Åben 24 timer

onsdag Åben 24 timer

torsdag Åben 24 timer

fredag Åben 24 timer

lørdag Åben 24 timer

søndag Åben 24 timer

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.