Dansk Ornitologisk Forening verificeret

CVR
54752415
Tlf nr.
33314404

Virksomhedsbeskrivelse

Dansk Ornitologisk Forening er en naturbeskyttelsesorganisation, der sørger for at passe godt på vores natur. Med et særligt fokus på fugle samler Dansk Ornitologisk Forening viden om alle slags fugle, der i dag har samlet mere end 17.500 medlemmer fordelt over hele Danmark. Som fugleeksperter arrangerer de også omkring 500 lokale ture og møder hvert år, der blandt andet byder på udforskning af fuglelivet, fugleoplevelser og fuglefodring.


Dansk Ornitologisk Forening er en medlemsorganisation, hvor der findes fire forskellige typer af tilbud til medlemmerne. Her kan du få fugleoplevelser i naturen, få mere viden omkring fuglelivet, deltage aktivt i beskyttelse af natur og fugleliv eller deltage i forskellige naturprojekter.


I dag er Dansk Ornitologisk Forening beliggende på Vesterbrogade 138 i midten af København, og hvor der er plads til alle, der drømmer om en livsstil, der byder på udeliv, ny viden om den danske natur og gode bekendtskaber.

Fugle fugleliv Natur ornitologisk Udeliv birdlife fugleoplevelser fuglefodring fuglekasser Skov Livsstil Sport Frederiksberg Bladet Frederiksberg

Billedgalleri

Information