Danbo Hesselager verificeret

CVR
28980280
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
62251633

Virksomhedsbeskrivelse

Danbo Hesselager i Hesselager på Fyn er dit lokale møbelhus. Danbo Hesselager har det største udvalg af møbler på Fyn, og der vil derfor være noget for enhver smag, uanset hvad du er på jagt efter.

Hvis du skal have opdateret din indretning eller er på jagt efter nyt interiør og nye møbler, er det derfor oplagt for dig at besøg Danbo Hesselager, hvis du er bosat på Fyn eller i Hesselager og omegn.

I Danbo Hesselager finder du alt i senge, stole, sofaer, borde, reoler, lamper og meget mere. Uanset hvad du er på jagt efter, kan du altså med stor sandsynlighed finde det i Danbo Hesselager.

I Danbo Hesselager vil du møde faguddannet personale, og du vil også finde varer af høj kvalitet. Danbo Hesselagers personale er klædt på til at kunne hjælpe dig, og de hjælper dig meget gerne på vej, så du går fra butikken med det rigtige møbel eller de rigtige ting for dig.
De varer, som du finder i Danbo Hesselager, er af høj kvalitet, og du kan derfor finde møbler, som du vil kunne have glæde af i mange år i fremtiden i forretningen.

Møbler Senge Sofaer Stole Borde Inventar Indretning Design Møbelhus Lamper Skammel Reol Hesselager Hus Bolig Stue Værelse Opbevaring Have Ugeavisen Svendborg Svendborg

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag Lukket

tirsdag 10:00 - 17:30

onsdag 10:00 - 17:30

torsdag 10:00 - 17:30

fredag 10:00 - 17:30

lørdag 10:00 - 14:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email