DagliBrugsen Hou, Lohals verificeret

CVR
43138219
Tlf nr.
62551455

Virksomhedsbeskrivelse

DagliBrugsen Hou, der er en del af Hou Brugsforening, er en købmandsbutik og supermarked på Langeland. Kigger du i denne uges tilbudsavis, vil du kunne finde masser af discount og inspirerende tilbud på dagligvarer, for eksempel mad og drikke til hverdagens fornødenheder eller weekendens store fest.

DagliBrugsen Hou gør en dyd ud af altid at være det sted, hvor du har lyst til at shoppe, så du kan komme hjem og fylde køleskabet op med fødevarer, der bare venter på at komme på skærebrættet og stegepanden. Går du op i økologi, er DagliBrugsen Hou det rette sted for dig. Vores lækre sortiment indeholder nemlig en masse forskelligt mad og drikke med det velkendte øko-mærke.

Uanset om det er grillfesten, der mangler et godt stykke kød, weekendens simreret, der mangler de sidste ingredienser, eller indkøbsvognen, der skal fyldes op med dagligvarer til hverdagen, kan du være sikker på, at du finder det hele lige her.

DagliBrugsen Hou Brugsforening købmandsbutik Dagligvarer Mad Økologi Supermarked tilbudsavis Discount mad og drikke Mad og drikke Shopping Langeland

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email