Copenhagen Luggage Vesterbrogade ApS verificeret

CVR
38640348
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
53555432

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Copenhagen Luggage Vesterbrogade ApS får du udsøgte kvalitetskufferter og professionel rådgivning, så du kan vælge den perfekte kuffert til din næste rejse. Du finder blandt andet kufferter, rygsække, rejsejakker, punge og weekendtasker – alt sammen fra velkendte og lækre brands som Samsonite, Tumi, Montblanc og Porsche Design.

Copenhagen Luggage Vesterbrogade ApS er en familiedrevet virksomhed, og personalet har mere end 25 års erfaring. Her er der fokus på ikke bare at sælge kufferter, men også at servicere kufferter og rådgive om kufferter. Vi er altid klar til at hjælpe og give gode råd, når du skal vælge din næste kabine-kuffert, eller når du leder efter kufferter og tasker til børn.

Besøg os på Vesterbrogade 6D, 1620 København på hverdage fra 12-18 eller på lørdage fra 10-15. Du kan også altid skrive til os på Messenger eller ringe på telefon 28 58 16 20.

copenhagen luggage kabine kuffert samsonite kuffert design Rygsække rejsejakker kufferter og tasker til børn copenhagenluggage.dk Montblanc Tumi Shopping Byliv Frederiksberg Bladet Frederiksberg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Morten Thrane - 5/5

Har netop købt en Carry on kuffert. Fik en fantastisk service og god forklaring på de forskellige produkter og deres fordele og ulemper. kan varmt anbefale Copenhagen Luggage og kommer helt sikkert igen.

avatar

Celine Bachmann - 5/5

Bedste kuffert forretning. Super betjening og flot udvalg.

avatar

Toke Kristian Suhr - 5/5

Du får den vildeste service her. Stort set alle produkter på lager og mulighed for at få en gennemgang af dem. Peter ved alt om mærkerne og hvilke er gode og er bedst ift ens rejser. Og hvis der sker en skade, så kan de fikse det på stedet. 6. kuffert købt her, og aldrig nogle problemer.

avatar

Annebirgitte Wellejus - 4/5

Stort udvalg i alle slags kufferter god rejse til dig

avatar

Alexander Gjedsted - 5/5

Fantastisk service og lækre kvalitetskufferter! Jeg har købt en lækker Rimowa kuffert i butikken, fik god rigtig rådgivning. Jeg har efterfølgende kommet igen og købt en børnekuffert til en barnedåb, endnu en gang god service og et godt køb. Jeg kan klart anbefale butikken!

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.2
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 12:00 - 18:00

tirsdag 12:00 - 18:00

onsdag 12:00 - 18:00

torsdag 12:00 - 18:00

fredag 12:00 - 18:00

lørdag 10:00 - 15:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email