COMFORT TOURS ApS verificeret

CVR
34602085
Tlf nr.
66111004

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Comfort Tours ApS tilbyder de professionel buskørsel i hele Danmark og Europa. Du har selv mulighed for at vælge imellem en række forskellige busser alt efter behov og præferencer. Comfort Tours ApS er beliggende i Odense på Fyn. Uanset om du drømmer om en ferie i Danmark eller større rejser i udlandet, kan du arrangere en buskørsel med erfarne og dansktalende chauffører.


For mange kan det være svært at arrangere en kør selv-ferie af den årsag, at de ikke ønsker at køre så langt selv. Hos Comfort Tours ApS kan du få privat buskørsel og samtidig få en masse gode oplevelser med hjem. 


Lej en turistbus og en erfaren chauffør med plads til mellem 8 og 70 gæster i en turist- og minibus. Under turen får du god service og servering samt hjælp til at arrangere entréer, restaurantbesøg eller andet i den dur. Du kan også bestille mad og drikke for en bedre busoplevelse. 


Ønsker du at leje en turist- og minibus med chauffør, bør du kontakte Comfort Tours ApS i Odense. Du kan også læse mere i Ugeavisen Odense.  

Busselskab Minibus Turistbusser Buskørsel VIP bus Leje af bus Odense Bus hotel Luksusbus Comfort Rejser Oplevelser Ferie i Danmark Ugeavisen Odense Odense Middelfart

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

johnny nielsen - 5/5

Utrolig glad og smilende chauffør altid rene busser god service

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.7
/5
Gennemsnitlig

Kontakt os via mail

Send email