CNJ Byg ApS verificeret

CVR
40017178
Tlf nr.
20481609

Virksomhedsbeskrivelse

På Hjorslevvej 19 i Otterup finder du CNJ Byg ApS, der tilbyder tømrerarbejde og snedkerarbejde til hele Fyn. Her får du et tømrerfirma, der altid leverer store resultater, og hvor du kan få hjælp til alt inden for rådgivning, projektering og godt håndværk. CNJ Byg ApS varetager en lang række af forskellige opgaver, så du kan komme i mål med en tagrenovering, sommerhusbyggeri og meget andet.


CNJ Byg ApS tilbyder ikke kun tømrer- og snedkerarbejde på Fyn. Her kan du også få hjælp til opførelse og renovering af sommerhuse og fritidshuse. CNJ Byg ApS kan også fungere som totalentreprise på et byggeri, så du altid kan være sikker på at være i gode hænder. Den faglige stolthed er i fokus, og derfor kan du altid være sikker på at få flotte resultater i forbindelse med dit nye køkken, reparationer, vedligeholdelse eller en tilbygning.


CNJ Byg ApS holder til på Nordfyn, og du kan altid kontakte dem omkring et uforpligtende tilbud. Det er selvfølgelig helt gratis, og her kan du også høre mere om, hvad de tilbyder dig. 

Sommerhus byggeri Fritidshus Vinduer og Døre Tagrenovering Totalenterprise Bolig

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email