Club Riva verificeret

CVR
34711461
Tlf nr.
45764030

Virksomhedsbeskrivelse

Fest og farver i lange baner, lyder det ikke fantastisk? Hvis du mangler det optimale sted til din næste privatfest eller firmafest, så er du kommet til det rette sted. Her hos Club Riva tilbyder vi nemlig en lang række muligheder, for at du kan realisere din drøm om den perfekte fest. Vi er beliggende i København, hvor vi befinder os i det helt rette element i form af byliv og mad og drikke. Du kender os måske under navne såsom riva bistro, riva bar eller club riva, og ja kært barn har mange navne. Det vigtigste, du skal kende os på, er dog, at vi som sagt kan være behjælpelige med enhver fest, lige meget om det er konfirmation, bryllup eller andre events.

Vi befinder os som sagt i 2100, København Ø på Langeliniekaj 5, hvor der ikke kun er smil og god betjening, men også fantastiske cocktails og vin. Vi ses til en fest!

riva bistro riva bar firmafest Privatfest Selskabslokaler Konfirmation Bryllup events cocktails og vin riva bistro og bar langelinie Mad og drikke Byliv København KøbenhavnLIV

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email