Center Dyreklinik verificeret

CVR
38923331
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
86623294

Virksomhedsbeskrivelse

Center Dyreklinik er en moderne dyrlæge i Midtjylland, der vægter empati, faglighed og viden højt, når det gælder dig og og dit kæledyr. Her kan du få hjælp til behandling af smådyr, reproduktion hos hund og kat, kirurgi, kiropraktik, hundetræning og meget mere. Det kan også være, at dit kæledyr har brug for en kompetent tandbehandling eller generelt bare et øget velvære med den rette behandling. 

Viborg Center Dyreklinik tilbyder desuden konsultationer i forbindelse med sundhedseftersyn eller sygekonsultationer. Oplever du ændringer i dit kæledyrs trivsel eller adfærd, er det vigtigt, at du kontakter Center Dyreklinik. Her får du nemlig mulighed for at rådføre dig med en dygtig veterinærsygeplejerske, som kan foretage en klinisk undersøgelse af dit kæledyr for at vurdere årsagen til symptomer eller adfærdsændring. Du kan forvente, at der bliver afsat 20 minutter til en konsultation.

Ønsker du at vide mere om Center Dyreklinik i Viborg, kan du følge med i Viborg Nyt, Rundt om Viborg og Det Gode Liv. 

center dyreklinik dyrlæge viborg viborg center dyreklinik dyrlæge midtjylland kirugi Kiropraktik hundetræning behandling af smådyr reproduktion hos hund og kat Tandbehandling Velvære Det Gode Liv Viborg Nyt Viborg Rundt om Viborg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Sally Frost - 5/5

Helt fantastisk dyreklinik. Top professionelle dyrelæger og veterinær sygeplejersker. Jeg har skiftet dyrelæge MANGE gange, da det er svært at få en dyrelæge som er specialiseret indenfor marsvin og kan finde ud af at opererer dem. Jeg er yderst tilfreds med denne dyreklinik - top udstyr også! Røntgen, kikkertundersøgelse, ultralyd! Meget billigt sted også ift andre steder. Parkering lige udenfor

avatar

Daniel Knaap - 5/5

Rigtig god oplevelse. Professionelle og imødekommende. Kan klart anbefales.

avatar

vibeke efdal - 5/5

Enestående kompetent og omsorgsfuld dyrlæge og klinik. Vores lille kanin ville ikke tage føde til sige ovenpå en operation fredag. Jeg talte flere gange med dyrlæge Signe Krogh-Rasmussen i telefonen fra fredag aften til lørdag eftermiddag, hvor vi blev enige om at indlægge ham på klinikken til fodring og smertelindring. Søndag formiddag fik vi ham hjem igen, super frisk og spisende. Sikken lettelse. De er altid meget søde og omsorgsfulde. Oveni var prisen for indlæggelse og operation yders fair. 1000 tak fordi I er lige rundt om hjørnet, døgnet rundt :)

avatar

Jonas Larsen - 5/5

God professionel behandling og vejledning, samt rimelige priser.

avatar

Gert Frederiksen - 5/5

De er altid glade og forstående over dyrets og vores problemer, desforuden er de rimelig med prisen 🐅🐹🐇

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.9
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 08:00 - 17:00

tirsdag 08:00 - 17:00

onsdag 08:00 - 17:00

torsdag 08:00 - 17:00

fredag 08:00 - 17:00

lørdag 07:00 - 23:00

søndag 07:00 - 23:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email