Carl Jensen Begravelsesforretning verificeret

CVR
38260235
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
64892220

Virksomhedsbeskrivelse

Vil du have den bedste hjælp til at tilrettelægge den sidste rejse for en, du har kær? Så er Carl Jensen Begravelsesforretning i Søndersø det helt rigtige valg. Her får du hjælp til at behandle tabet af en nær person, hvor Carl Jensen Begravelsesforretning sørger for trygge omgivelser og en personlig begravelse eller bisættelse på dine præmisser.

Carl Jensen Begravelsesforretning kan hjælpe med alt fra blomster, kiste, sten og urne, og det hele starter med en indledende samtale. Pårørende har mulighed for at se kister, sten og urner i forretningen, som har stenudstilling udenfor. Derudover tilbyder Carl Jensen Begravelsesforretning at hjælpe med at få kontakt til en sorggruppe. Carl Jensen Begravelsesforretning tilpasser altid alt efter de pårørendes ønsker, så du kan få en personlig afsked med afdøde.

Carl Jensen Begravelsesforretning tilbyder, at samtalen kan foregå i forretningen, hvor der også er mulighed for at se afdøde i trygge omgivelser og med den tid, du som pårørende har brug for. Hvis du er mere tryg ved, at samtalen foregår i dit hjem, kommer Bedemand Hanne Høi også gerne hjem til dig og tager samtalen. Hanne har desuden mulighed for at "passe på" afdøde, da begravelsesforretningen har kølefaciliteter. Som pårørende har du mulighed for at se kølefaciliteterne.

Hvis du ikke er medlem af folkekirken, tilbyder Carl Jensens Begravelsesforretning, at du kan holde en intim og personlig højtidelighed i forretningen, så du kan få sagt ordentligt farvel.

Carl Jensen Begravelsesforretning er beliggende på Vesterled 5 i Søndersø. Den familieejede forretning har eksisteret siden 1997, og Hanne Høi har overtaget forretningen fra sin har. Derfor er du altid i trygge og erfarne hænder, når du vælger Carl Jensens Begravelsesforretning. Du kan altid kontakte Carl Jensen Begravelsesforretning på telefon eller mail, hvis du har spørgsmål. Her vil bedemand Hanne Høi tage godt imod dig. Du er altid velkommen til at ringe, hvis du har brug for at snakke – også efter højtideligheden.

Bedemand Begravelse Bisættelse Min sidste vilje Urner Kister Dødsfald Nordfyn Odense Højtidelighed Kirkelig handling Mindehøjtidelighed Sammenkomst Mindeord Mærkedage Samfund Ugeavisen Nordfyn Ugeavisen Odense

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag Åben 24 timer

tirsdag Åben 24 timer

onsdag Åben 24 timer

torsdag Åben 24 timer

fredag Åben 24 timer

lørdag Åben 24 timer

søndag Åben 24 timer

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email