Campingly.dk ApS verificeret

CVR
40791272
Tlf nr.
22958477

Virksomhedsbeskrivelse

Campingly.dk ApS kan opbevare din campingvogn, Autocamper eller båd på de tidspunkter, hvor du ikke bruger den. Campingly.dk ApS tilbyder opbevaring af din campingvogn, autocamper eller båd, på flere adresser i sommer og vintermåneder eller hele året. Der er mulighed for både udendørs og indendørs opbevaring, det er op til dig og dine behov.

Campingly.dk sælger KULBA mini camper, til folk som gerne vil ud og nyde naturen, campingvognen har lige det der skal til for at overnatte, og må trækkes af selv de mindste biler med træk.

Campingly.dk ApS udlejer også en autocamper, så du sammen med din familie, venner eller dem, du holder af, kan komme afsted på campingferie.

Camping er en fantastisk ferieform, hvor man kommer i kontakt med naturen og kommer tættere på hinanden. Det er kun fantasien og lysten, der sætter grænserne, når man planlægger en campingferie, og Campingly.dk vil gerne hjælpe dig med at få den bedst mulige ferie.

Camping Campingvogn Autocamper Camingplads udlejning Ferie Køreferie Leje Shelter Leje af autocamper Familieferie Natur Oplevelser Udendørs Camplet Båd Sommer Vinter Efterår Forår Ferie i Danmark Turisme Aarhus Randers Onsdag Randers

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email