Buleteknik Fyn v/Chris Bauer verificeret

CVR
37047589
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
21463781

Virksomhedsbeskrivelse

Buleteknik i Ullerslev er dit lokale værksted, der hjælper dig med at udbedre buler og skader på din bil. Buleteknik er specialister inden for buler i bilen, hvor de sørger for at bevare bilens originale lak, at undgå farveforskelle og levere bilen tilbage samme dag. Buleteknik anvender en særlig metode, der er udviklet i England tilbage i 70'erne, og det gør det muligt at arbejde med lakken på en mere elastisk måde. På den måde kan buler udbedres helt uden at beskadige lakken.

Buleteknik er beliggende i Ullerslev, og i dag er deres service utrolig efterspurgt i Ullerslev og omegn. Det gælder både i selve bilbranchen, men også hos private bilejere. Ved at vælge en udbedring af bulerne hos Buleteknik fremfor en komplet omlakering af bilen, kan du nemlig spare 75 % i forhold til prisen på en omlakering.

Har din bil fået en bule, kan du heldigvis nemt komme i kontakt med Buleteknik i Ullerslev. Du kan vælge at kontakte dem på 70 70 17 15 eller sende en mail til info@blueteknik.dk. Så kan du nemt få en aftale i kalenderen og få gjort din bil køreklar igen.

Bilka buler Omlakering haglskade Bil reparation Parkeringsskade Værksted Buler lak lakering Motor Gear Lokalavisen Nyborg Nyborg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Claus Steinhaugen - 5/5

Fantastisk service samt billig reparation af buler m.m. Vil helt sikkert anbefale og bruge Buleteknik igen.

avatar

Christa Skøtt - 5/5

Chris er en super fin fyr 👍

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag Åben 24 timer

tirsdag Åben 24 timer

onsdag Åben 24 timer

torsdag Åben 24 timer

fredag Åben 24 timer

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email