Broby Entreprenør ApS. Din autoriserede kloakmester verificeret

CVR
41234644
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
40490879

Virksomhedsbeskrivelse


  • Broby Entreprenør ApS. Din autoriserede kloakmester er en professionel entreprenør og kloakmester. De har hovedsæde i Broby og har optrådt i både Ugeavisen Odense og Ugeavisen Faaborg. 

  • De klarer alt fra jordarbejde, tilbygninger, rottespærrer, terrasse, ny indkørsel, belægningsarbejde, kloakering og kloakarbejde til naturpleje, drænarbejde, nedbrydningsarbejde og hvad du ellers kan finde på af entreprenørarbejde. 

  • Broby Entreprenør ApS. Din autoriserede kloakmester hjælper dig i privaten med for eksempel at få lavet en ny terrasse, men også erhvervsmæssigt, når en fabrik, et værksted eller et kontor skal bygges. 

  • Er der problemer med kloakken, og er det i område tæt ved Broby eller Odense, kan det være Broby Entreprenør ApS. Din autoriserede kloakmester, der fikser det.

  • Har du et projekt i støbeskeen, som du bare mangler hænder, arbejdskraft og maskiner til at fuldende, er det Broby Entreprenør ApS. Din autoriserede kloakmester, du skal ringe til. 

  • Jo før du ringer, jo hurtigere bliver det færdigt. 

Kloakering Kloakarbejde Terrasse Entreprenør Rottespærrer Tilbygning Indkørsel Ekspertise Tilbygninger Jordarbejde Belægningsarbejde Ny terrasse Drænarbejde Nedbrydningsarbejde Ny indkørsel Naturpleje Bolig Ugeavisen Odense Odense Ugeavisen Faaborg

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 08:00 - 17:00

tirsdag 08:00 - 17:00

onsdag 08:00 - 17:00

torsdag 08:00 - 17:00

fredag 08:00 - 15:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email