Brillebutikken Bramming verificeret

CVR
34627703
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
75456740

Virksomhedsbeskrivelse

Mangler du nye kontaktlinser, solbriller eller brilleglas? Så tag et kig forbi Brillebutikken Bramming. I Brillebutikken har vi alt, hvad dine øjne begærer - hvad end det er kontaktlinser, solbriller eller brilleglas. Du kan også få foretaget en synsprøve eller prøve et nyt, smart brillestel. Vi forhandler kvalitetsmærker, såsom Imago Eyewear, Rodenstock og Zeiss. 

Hos os består et besøg altid som minimum af to ting: Rådgivning og løsninger, der er målrettet efter dine øjne og dine behov, og så den bedste service på markedet. Vi vægter nemlig den gode samtale meget højt.

Kig forbi Brillebutikken Bramming på Nørregade 9, 6740 Bramming - så kan vi tage en snak om dine øjne. Vi har åbent tirsdag-lørdag.

optiker bramming brillebutikken bramming brillebutikken Brillebutik kontaktlinser Solbriller synsprøve Brilleglas Brillestel mykita munic Zeiss rodenstock imago eyewear Blackfin Blackfin AERO Prego Res/Rei William Morris of London Lafont Monoqool Livsstil Shopping Ugeavisen Bramming Ugeavisen Esbjerg Esbjerg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Stefan Pedersen - 1/5

Min kone og datter, 9 år, var inde og købe et par briller til min datter - hendes første. Alt blev aftalt, og Brillebutikken ville i den forbindelse "blot" beholde recepten fra øjenlægen, med min datters data på. Kort tid efter, vi taler samme dag, fortrød min datter valget af brille, og dette meddelte min kone skriftligt Brillebutikken - ligeledes samme dag. Dette fik Brillebutikken til at kræve 500 kr. i honorar (hvad det så end skal betyde), for at lade handlen, som end ikke var betalt eller på nogen måde skriftlig, gå tilbage. Min kone gik presset med til at betale de 500 kr., fordi hun ellers ikke kunne få sedlen, med min datters data, tilbage... Vi fortalte om vores oplevelse til en anden optiker, der var rystet over den behandling, vi har fået, og som i øvrigt sagde, at det er et brud på persondataloven, når en butik ligger inde med skriftlig data, som i tilfældet med recepten omtalt her, som Brillebutikken ville have. Alt i alt har det været en ubehagelig og trist oplevelse, og for mig at se er min kone blevet udsat for "revolvermetoder", der ikke hører en såkaldt pæn forretning til.

avatar

Dorthe Krarup - 5/5

Fantastisk service. Tryghed. Unikke briller. Rigt og mangfoldigt udvalg. Hyggelig atmosfære og stemning. Søde, venlige og humørfyldte mennesker. Kan klart anbefales at handle briller her.

avatar

Jeanett Qvist Christensen - 5/5

Fantastisk service, spændende stel

avatar

Leif Hermansen - 5/5

Super rigtig godt

avatar

Signe Jensen - 5/5

Der er en rigtig god atmosfære og dejlig betjening .Kan varmt anbefale Brillebutikken i Bramming

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.6
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag Lukket

tirsdag 10:00 - 17:30

onsdag 10:00 - 17:30

torsdag 10:00 - 17:30

fredag 10:00 - 17:30

lørdag 10:00 - 13:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email