BRENDERUP AUTOSERVICE ApS verificeret

CVR
31467969
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
64441500

Virksomhedsbeskrivelse

BRENDERUP AUTOSERVICE ApS er dit seriøse autoværksted i Brenderup på Fyn. Her får du kvalitetsarbejde til en yderst konkurrencedygtig pris. Du får desuden tre års garanti på reservedele. Autoværkstedet servicerer og reparerer alle biler, uanset mærke og årgang. 


 


BRENDERUP AUTOSERVICE ApS har stor ekspertise inden for biler, motor og dæk, hvilket er din garanti for salg og montering af høj kvalitet. Her kan du eksempelvis få monteret aircondition, audiomontering, autoalarmer og meget, meget mere. 


 


Leder du efter et autoriseret værksted til service på bil, kan du med fordel besøge BRENDERUP AUTOSERVICE ApS. Her har du mulighed for at modtage forskellige services, heriblandt 4-hjulsudmåling, 4-gasmåling, undervognsbehandling og autohjælp. Autoværkstedet sørger for en god klargøring til syn af din bil. 


 


BRENDERUP AUTOSERVICE ApS håndterer reparation af bil, trailer og veteranbiler. Derudover kan du altid låne en lånebil, ligesom du kan leje eksempelvis en skiboks eller en tagboks.

Autoværksted Reparation af bil Service på bil biler Salg og montering Autoværksted vestfyn Lånebil Dæk Klargøring til syn undervognsbehandling Biler Motor Erhverv Melfar Posten Fyn

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Sanne Reinberg Samuelsen - 5/5

Fantastisk hurtig og venlig betjening, og godt arbejde.

avatar

Aase Poulsen - 5/5

God service

avatar

Tommas Salomonsen - 1/5

Lad for gud skyld vær med at få lavet service på jeres bil ved Brenderup Auto service. Jeg fik skiftet olie på min bil ved Lars og så begyndte olie lampen at lyse og kørte derefter tilbage til Lars og det viste sig at han havde hældt mindst en halv liter for lidt olie på bilen.Lars og mig gik ind på deres pc system og kiggede og der stod at motor 4liter og filter hus en halv liter.Men lars sagde at de to tal ikke skulle ligges sammen, selv om det skal de altså.Fik derefter mere olie på bilen, men den olien lampe blev ved med at lyse og var på værksted ved lars 3-5 gange mere og det hjalp ikke noget. Til sidst brændte min motor sammen og gik til Lars og sagde det til ham, men han sagde bare at han havde ikke nogen forsikring der dækkede sådan nogen skader. Så hvis i har fået skiftet olie ved lars er det nok en god ide at gå ud og kigge på olien pinden og se om i har fået nok olie på jeres bil. Jeg vil anbefale at i finder et andet værksted og få lavet service på jeres bil, for lars står og lyder jer op i jeres åben ansigt. Mvh Tommas Salomonsen

avatar

Kim Haugsted - 4/5

God service

avatar

steen Hansen - 5/5

God service

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.3
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 07:15 - 15:30

tirsdag 07:15 - 15:30

onsdag 07:15 - 15:30

torsdag 07:15 - 15:30

fredag 07:15 - 13:30

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email