Brandts Optik ApS verificeret

CVR
42478245
Tlf nr.
66143861

Virksomhedsbeskrivelse

Har du brug for nye briller, eller skal du have kyndig vejledning til at finde frem til den bedste løsning for det perfekte syn? Så er Brandts Optik ApS din lokale optiker, hvis du bor i Odense eller omegn. Hos Brandts Optik ApS er du garanteret både høj kvalitet og suveræn service, når de fagligt kompetente medarbejdere hjælper dig med at finde lige præcis det, du søger.


Hos Brandts Optik ApS har du mulighed for at finde designerbriller, stel i alverdens farver og et par briller lige efter din smag. Derudover tilbyder de synsprøver og DNEye scanning, der kan give dig en præcist billede af dit øjes form, som anvendes i produktionen af brilleglas. Det er samtidig muligt at få et fundusbillede, der blandt andet kan afsløre tidlige stadier af AMD, grå stær og andre øjensygdomme.


Hos Brandts Optik ApS er dine behov i fokus, og du kan altid regne med personlig rådgivning og individuelle løsninger, der passer til dig. Du finder Brandts Optik ApS på Skibhusvej 121 i Odense, og butikken holder åbent 9:30-17:30 mandag til torsdag samt 9:30-17 på fredage.

optiker odense briller kontaktlinser sportsbriller designerbriller synsprøve Solbriller Brillestel Brilleglas linsetyper Shopping Livsstil Ugeavisen Odense

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

John Doe - 5/5

Skulle have en synsattest til forsvaret, Lisbet var utrolig hurtig til at reagere og kommunikere frem og tilbage på mail, samt var klar til at hjælpe med at printe og skanne dokumenter. Da jeg så kom derind samme dag, må jeg erkende at det måske er den bedste kundeservice jeg nogensinde har fået. Lisbet har en virkelig god blanding af service og kompetence. Samt er virkelig god til at kommunikere på en ordenlig og pædagogisk måde selv små børn vil kunne forstå. Fra da jeg kom ind til jeg kom ud følte jeg mig som "kunde" som blommen i et æg, alt imens Lisbet bare virkede til at være sig selv. Dygtig, behagelig, og med humor. Så hvis du overvejer en optiker, så giv Lisbet en chance, du vil ikke fortryde det.

avatar

Jari Berg - 5/5

Har lige været her med min kæreste og mormor for at købe briller til min mormor. Vi fik en verdensklasse betjening og vejledning og prisen var rigtig god. Kan varmt anbefales.

avatar

Ion - 5/5

Ekstrem venlig og god service. Kan varmt anbefales.

avatar

A P Sternkopf - 5/5

Dejligt sted, meget personligt. Kan klart anbefales.

avatar

Raúl Labarca - 5/5

God service.

Se alle Google reviews

Information

Kontakt os via mail

Send email