BoligOne Middelfart verificeret

CVR
35959688
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
60425410

Virksomhedsbeskrivelse

Hvis du skal sælge din bolig eller er på udkig efter en ny, kan din lokale ejendomsmægler BoligOne Tina Lybæk i Middelfart hjælpe dig. Tina Lybæk er uddannet ejendomsmægler og tilbyder gratis salgsrådgivning og salgsvurdering.

Tina Lybæk er særligt optaget af den personlige kontakt og af at gøre din oplevelse både tryg og personlig, idet hun er en ejendomsmægler med både hjerte og kant. Desuden er BoligOne firstmover i forhold til udelukkende at være til stede på nettet.

Huskøb og boligsalg er en af livets store beslutninger, og derfor er Lybæk ekstra opmærksom på, at tage forbehold for dine individuelle behov og ønsker. Hos BoligOne lægges der som nævnt stor vægt på den personlige kontakt, og Tina går derfor gerne den ekstra mil for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du skal sælge.

Ejendomsmægler Tina Lybæk agerer primært som sælgende mægler, og Lybæk er erfaren, når det kommer til boligrådgivning, energimærke, tilstandsrapport, udlejning, boligvurdering og køberrådgivning. Det er vigtigt for Tina Lybæk, at du har en god oplevelse. Tina Lybæk er nemlig en passioneret ejendomsmægler med hjerte.

Ring 6042 5410 med risiko for salg og vælg BoligOne – The Only One.

Bolig Boligsalg Ejendommægler Salgsvudering Huskøb Hussalg Solgt hus Køb bolig Mægler Køberrådgivning Lokal mægler Vurdering Bolig vurdering Salgsvurdering Tilstandsrapport Energimærke Boligrådgivning Købermægler Livsstil Have Middelfart

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Karsten Riberholt - 5/5

Stor ros til Tina i forbindelse med salget af min mors hus ...hun kom ...hun så....hun solgte SÅDAN

avatar

Alice Christensen - 5/5

En stor varm og hjertelig tak til vores dygtige ejendomsmægler Tina Lybæk for det store og professionelle arbejde ved salget af vores hus. Tina solgte vores hus på kun 4 dage. Tina er utrolig hjælpsom, og meget behagelig. Vi har kunnet skrive til hende hvad tid på dagen det skulle være. Tina har altid svaret os så hurtigt hun kunne. Havde jeg kunne give Tina 100 stjerner Så havde hun fået det. 🥰

avatar

Camilla Lindskov - 5/5

Vi er yderst glade for at have handlet bolig hos Tina Lybæk. Hun er profesionel, effektiv og grundig. Vi fik gennemgået købsaftalen så vi “almindelige mennesker” også kan forstå den. Stiller vi et spørgsmål, er der lynhurtigt svar. Som et plus har hun en skøn og behagelig personlighed.

avatar

Steen Seberg Jensen - 5/5

I forbindelse med mit køb af en mindre landbrugsejendom, har jeg haft Tina Lybæk koblet på sagen som min Købersmægler. Jeg har i den forbindelse været super glad for samarbejdet med Tina, som under hele forløbet er foregået i en glad og positiv atmosfære, men hvor sagen samtidig har været håndteret yderst professionel og med stor fokus på løbende information og dialog. Af den grund har jeg absolut ingen betænkeligheder ved at anbefale Tina Lybæk i forbindelse med køb/salg af ejendom, eller som i mit tilfælde som Købersmægler.

avatar

Ellen Højgaard - 5/5

Hej Tina. Du har givet os super fin vejledning, som vi har været trygge ved. Vi kan hermed anbefale dig på det varmeste til køb og salg af bolig.

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag 08:00 - 20:00

tirsdag 08:00 - 20:00

onsdag 08:00 - 20:00

torsdag 08:00 - 20:00

fredag 08:00 - 20:00

lørdag 08:00 - 20:00

søndag 08:00 - 20:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email