BOGENSE MURERFORRETNING ApS verificeret

CVR
29246661
Tlf nr.
64442360

Virksomhedsbeskrivelse

BOGENSE MURERFORRETNING ApS er en alsidig murerforretning placeret på Nordfyn. De har masser af ekspertise inden for murerfaget.


Her kommer en lille opremsning af deres udbud: Vandskuring, badeværelser, renovering, reparationer, tilbygninger, flisearbejde, nybygninger, facader, støbning – bare for at nævne nogle.


Murerforretningen startede i 1995 og udfører stadig et godt arbejde i dag. De har mange års erfaring i bagagen, og er du fra Nordfyn, har du måske allerede set dem i Ugeavisen Nordfyn. 


Udover at lave bestillingsarbejde og reparationer på din bolig, kan deres mange år i branchen selvfølgelig også være en stor hjælp, hvis du søger hjælp til til nybyg. 


Du kan hente mange gode svar på spørgsmål og gode råd hos BOGENSE MURERFORRETNING ApS. På den måde får du støbt et godt og solidt fundament til din nye bolig. 


Når man er på udkig efter et murerfirma, som skal yde godt murerarbejde, er udbuddet stort. Skal det være topkvalitet, er udbuddet mindre, men i den grad muligt med BOGENSE MURERFORRETNING ApS.

Murerarbejde Nybygninger Tilbygninger Renovering Flisearbejde Reparationer Badeværelser Nordfyn Byg garanti Facader Kvalitet service Traditionelt Utraditionelt Vandskuring Støbning Erhverv Private Bolig Ugeavisen Nordfyn

Billedgalleri

Kontakt os via mail

Send email