BNS VINDUESPOLERING V/BJARNE SAACK verificeret

CVR
20028491
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
40688393

Virksomhedsbeskrivelse

Er du på udkig efter hjælp til en omgang vinduespolering, er BNS VINDUESPOLERING din hjælpende hånd. For drømmer du om rene vinduer, finder du her en virksomhed, der kan gøre det både nemt og effektivt. BNS VINDUESPOLERING tilbyder vinduespolering til både virksomheder, institutioner og private. På den måde er du sikker på, at du kan få hjælp til dine opgaver.

BNS VINDUESPOLERING kører til dagligt rundt på opgaver i Svendborg-området. Derudover har de en fast tur til Ringe hver uge, og hver anden uge til en lang række andre byer. Det giver dig gode muligheder for at blive koblet på ruten og slippe for selv at stå med vinduesvasken.

BNS VINDUESPOLERING anvender et rentvandsanlæg i forbindelse med vinduespudsning. På den måde kan virksomheden rengøre vinduer i op til 15 meters højde uden brug af stige eller lignende. Og her kan du være sikker på, at du får et flot resultat hver eneste gang.

vinduespudser Vinduesvask Afkalkning Rentvandsanlæg Vinduespudsning Nypudset Virksomheder Institutioner Private Sæber Rengøring Vinduespolering Polering Rene vinduer Rene ruder Bolig Byg nyt Ugeavisen Svendborg Ugeavisen Odense Svendborg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Mads Harforte - 5/5

De gør det godt

avatar

Janne Thielke - 5/5

avatar

Hanne Hansen - 5/5

avatar

dani hani - 5/5

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.2
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 08:00 - 16:00

tirsdag 08:00 - 16:00

onsdag 08:00 - 16:00

torsdag 08:00 - 16:00

fredag 08:00 - 16:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email