Bilernes Skadecenter ApS verificeret

CVR
38887890
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
60166247

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Bilernes Skadecenter ApS tilbydes professionel hjælp til reparation af din skadede bil. De har speciale i buleopretning, limning og MIG-svejsning og står klar til at hjælpe dig, hvis uheldet er ude. De har tilknyttet et hold af erfarne chauffører, som har stor erfaring med at afhente skadede biler.

Når det gælder en glasskade, autoopretning, rudeskift eller andre skader på bilen, er det nødvendigt at søge hjælp hos et autoriseret værksted, der kan tage sig af din skadede bil. Bilernes Skadecenter ApS er godkendt til reparation af alle bilmærker, og ingen skade er for stor til at blive udbedret hos dem. De samarbejder med forsikringsselskaber som Tryg, Topdanmark, FOMO, Alka, Codan og Alm. Brand, som sikrer, du kommer sikkert videre.

Bilernes Skadecenter ApS tilbyder også lakering af biler af høj kvalitet. Er du sluppet fra ulykken med ridser i bilen, kan de sørge for, at du igen bliver godt kørende med en flot, holdbar lakering af karrosseriet. De er dit full service-skadecenter i Ringe, hvor erfarne fagfolk vægter at levere arbejde af høj kvalitet.

Forsikringsskader Skader Autoopretning Pladeværksted Lakering af biler Godkendt til reparation af alle bilmærker Samarbejder med forsikringsselskaber tryg, topdanmark, fomo, alka, codan, alm brand Bule i bilen Ridser i bilen Rudeskift Glasskade Biler Motor Ugeavisen Faaborg Faaborg-Midtfyn Ugeavisen Svendborg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Shaun Larsen - 5/5

Super professionelt værksted, man føler sig velkommen og de tager deres håndværk seriøst 👍👍👍👍👍

avatar

Janni Duedahl Filstrup - 5/5

Super hurtig og god service

avatar

Marius Kirkaune - 5/5

God service og flot arbejde 💪

avatar

malene Lauge - 5/5

God service

avatar

Allan Sørensen - 5/5

Super service. Super udført arbejde. Højeste kvalitet

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag 07:30 - 16:00

tirsdag 07:30 - 16:00

onsdag 07:30 - 16:00

torsdag 07:30 - 16:00

fredag 07:30 - 14:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email