Bigbaggen.com verificeret

CVR
26612691
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
75650444

Virksomhedsbeskrivelse

I Løsning tæt ved Hedensted og Vejle finder du Bigbaggen.com. Virksomheden har fokus på salg og levering af granitskærver, støbemix, grus, muld og strandsand, brolæggersand, faldsand, harpet sand og vasket sand i bigbags, som leveres til hele Danmark. Bigbaggen.com har eksisteret siden februar 2020 og har stor erfaring inden for blandt andet transport og opsækning. De forhandler udelukkende materialer af den højeste kvalitet, hvilket sikrer dig de bedste produkter på markedet.

Hvis du som privatperson går med tankerne om en omlægning af din have, eller hvis du som erhvervskunde mangler opsækning af dine produkter, er du mere end velkommen til at kontakte Bigbaggen.com. De står altid klar til en uformel snak, med en løsning til dit problem eller et par gode råd.

big bag bigbag Granitskærver støbemix Brolæggersand Have

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Poul Winther - 5/5

Det er godt nok ærgerligt at man kun kan give 5 stjerner... I min optik burde de have haft 10. Jeg har sikkert været en pissebesværlig kunde... jeg har sendt 3 mails med alle mulige spørgsmål inden leveringen og bedt om alle mulige særting i forbindelse med leveringen, men alt er blevet besvaret og behandlet hurtigt og effektivt. Levering inden der var gået 24 timer efter bestilling og leveringen var perfekt, med en usædvanlig imødekommende chauffør der sørgede for at jeg fik det præcis som jeg gerne ville have det. Derudover er det noget vanvittig godt og fint jord. Jeg kan fortælle at vi har en lokal vognmand her hvor jeg bor, som på nær hundrede kroner skulle have det samme for 2 m3 jord, som jeg købte hos Bigbaggen... til gengæld fik jeg det her leveret med kran og for hundrede kroner mindre skulle jeg selv have hentet det på en trailer... det havde betydet 10 ture. Alt i alt en helt igennem fantastisk oplevelse at handle med Bigbaggen og dét kan jeg på det varmeste anbefale andre at gøre også... Tusind tak for handlen og den, helt igennem, gode service

avatar

Tina Kortbæk Jensen - 5/5

Bestilte søndag aften, fik leveret mandag middag.....det er service!

avatar

Nikolaj Roushmann - 5/5

God kvalitet, super service og gode priser... 5 stjerner herfra

avatar

Lasse Seliger Gregersen - 5/5

Kanon service

avatar

Marianne Fasterholt - 4/5

Gå til tjeneste.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.8
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 07:00 - 16:00

tirsdag 07:00 - 16:00

onsdag 07:00 - 16:00

torsdag 07:00 - 16:00

fredag 07:00 - 16:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.