BEGRAVELSESFORRETNINGEN VAHL & WETCHE ApS verificeret

CVR
32334512
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
20871000

Virksomhedsbeskrivelse

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche ApS i Vejle hjælper dig, når du skal sige et sidste farvel til en, du har kært. Der er mange praktiske ting, der skal på plads, når du skal tage afsked, og ofte er der mange andre ting end begravelse og bisættelse at tænke på og forholde sig til, når man står midt i en sorgproces.

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche tilbyder begravelseshjælp og kan hjælpe dig med kiste, urne, gravsted, askespredning, mindesammenkomst eller hvad end, I og afdøde ønsker.

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche har døgnvagt, og det betyder, at du kan ringe til bedemanden døgnet rundt, så du kan få den hjælp og omsorg, du har brug for, når det passer dig bedst.

Bedemand Vejle Bedemand Kolding Bedemand Fredericia Begravelse Bisættelse Dødsfald Begravelses pris Begravelseshjælp Mindesammenkomst Mindesamvær Kiste Urne Skovbegravelse Gravsted Kirkegård Dødsannonce Billig begravelse Døgnvagt Begravelsesformer Askespredning Samfund Ugeavisen Vejle Vejle Ugeavisen Kolding

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

dorte - 5/5

Tak for rigtig fin behandling ifm min mor og mormors sidste rejse. I var med til at sende mor/ mormor afsted lige som hun havde ønsket.

avatar

Anders Hareskov Andersen - 5/5

Vi fik en flot afsked med vores far, alt blev afviklet meget flot og behageligt. Dette var under specielle omstendigheder pga korona smitte fare.

avatar

Marianne Moltke Hersom - 5/5

Virkelig behagelig oplevelse i en ellers svær tid. Vil til hver en tid gi' Vahl og Wetche mine bedste anbefalinger, som vi følte tog sig rigtig go' tid til at finde frem til de detaljer, der havde betydning for netop os - og i øvrigt har sørget for at det hele bare blev til en smuk afslutning i forbindelse med min fars begravelse. Den hurtige svartid på alle tider, har vi også værdsat rigtigt højt. Mine allerbedste anbefalinger !

avatar

Winnie Markussen - 5/5

Butikken under udvidelse

avatar

Svend Tøstesen - 5/5

Jeg og min bror brugte Begravelsesforretningen Vahl & Wetche, da vores tante gik bort sidste år. Jeg havde hørt en masse godt om Thomas og det blev til fulde bekræftet. Tak Thomas for en rigtig god oplevelse midt i sorgen. Jeg har i hvert fald kun godt at sige om Thomas

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag Åben 24 timer

tirsdag Åben 24 timer

onsdag Åben 24 timer

torsdag Åben 24 timer

fredag Åben 24 timer

lørdag Åben 24 timer

søndag Åben 24 timer

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email