Bedrooms ApS verificeret

CVR
41666269
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
26172700

Virksomhedsbeskrivelse

God nattesøvn er en helt uundværlig del af menneskets sundhed og velvære, og det ved de også i butikken Bedrooms ApS, der ligger i Randers. Det er nemlig butikkens mission at skabe de perfekte rammer for den enkelte kundes nattesøvn - med alt, hvad det indebærer, såsom senge, dyner, puder, sengetøj og meget mere. Det er nemlig yderst individuelt, hvad man foretrækker at indrette sit soveværelse med. Nogle foretrækker sengetøj i egyptisk bomuld, mens andre foretrækker det mere glatte bomuldssatin.

Er du typen, der godt kan lide at indrette din bolig med fokus på godt design, gennemført æstetik og selvfølgelig funktionalitet? Hos Bedrooms ApS finder du forskellige produkter fra anerkendte brands og designhuse, såsom Viking Senge, Andersen Furniture, CPH Living og meget mere. 

Bedrooms ApS, der ligger på Gråbrødrestræde 10 i Randers C, har åbent mandag til lørdag, hvor erfarne og serviceorienterede medarbejdere er klar til at hjælpe dig i mål med det perfekte soveværelse. 

Besøg butikkens hjemmeside bedrooms.dk for at se udvalget af produkter, åbningstider, priser og meget mere.  

Senge Dyner Puder Sengetøj Viking senge Egyptisk bomuld Bomuldssatin Andersen Furniture Anatomi puder CPH living Bolig Gør det selv Randers Onsdag Randers

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Jane Pawelczyk - 5/5

Vil man have en god og professionel service, så er det Bedrooms man skal besøge. De er de mest søde og kundevenlige unge mennesker jeg længe har mødt. Man føler sig virkelig velkommen. Jeg gik der fra med en rigtig god oplevelse og et kæmpe smil på læben.

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag 10:00 - 15:00

tirsdag 10:00 - 17:00

onsdag 10:00 - 17:00

torsdag 10:00 - 17:00

fredag 10:00 - 17:00

lørdag 10:00 - 14:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email