Bedemand Heick og Larsen ApS verificeret

CVR
40610596
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
21251454

Virksomhedsbeskrivelse

Bedemand Heick og Larsen ApS er til hver en tid klar til at assistere med en personlig afsked til dine kære. Bedemand Heick og Larsen kan hjælpe med begravelsestjenester, som er med til at indfri afdødes 'Min sidste vilje' og gøre det til en fredfyldt dag for resten af de pårørende.

Hos din bedemand i Grindsted kan du også få hjælp til dødsannoncer, bisættelse, en borgerlig begravelse og andre nødvendige begravelsestjenester. Bedemand Heick og Larsen ApS er klar over, at enhver begravelse kan være svær, og derfor tages der hånd om langt de fleste nødvendigheder.

Du kan altid finde Bedemand Heick og Larsen i din lokale Billund Ugeavis med kontaktinformationer og åbningstider.

Borgerlig begravelse dødsannoncer Min sidste vilje Bisættelse Begravelse personlig afsked Bedemand bedemand heick og larsen begravelsestjeneste Bedemand Grindsted Mærkedage Samfund Billund UgeAvis Billund

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Kirsten Lund Jensen - 5/5

Varme anbefalinger af Bedemand Heick & Larsen. Både Jørgen og Jørn var en professionel og tryg støtte i forbindelse med min mors dødsfald. Vi oplevede stor fleksibilitet og empati i en svær tid, hvor der skal træffes mange beslutninger. Heick & Larsen er rare at kommunikere med og gør det ukompliceret at snakke om alle opgaverne i forbindelse med dødsfald. Og så er der helt åbne priser, hvilket også er en del af trygheden.

avatar

steen knudsen - 5/5

Hej Jeg stod helt selv og anede intet. Min elskede mor sov ind.så ringede jeg til heick&larsen aldrig i mit liv er så meget lettet fra mit hjerte med den afsked som Heick&larsen stod for. Stod til rådighed 24/7 Kan kun anbefale bedemand heick& Larsen til alle 🙏🏻

avatar

Jesper Christensen - 5/5

De varmeste anbefalinger af Heick & Larsen. I forbindelse med min fars begravelse fik vi pårørende den mest empatiske, behagelige og professionelle behandling af Jørgen Heick, der var en stor støtte i en svær stund. Jeg kan ikke forestille mig, at det kan gøres bedre!

avatar

Louise Lauridsen - 5/5

Verdens bedste Bedemand Mine varmeste anbefalinger af Bedemand Heick & Larsen. I forbindelse med min mands pludselige og alt for tidlige død blev vi mødt med empati og omsorg på en helt utrolig nærværende måde. Alt føltes så trygt og gennemskueligt. De var så gode til at lytte til vores ønsker og var så gode til at komme med sparring og forslag uden på nogen måde at forsøge at flytte på vores ønsker. De har en kæmpe stor del af æren for at dagen blev så fin og så meget i min mands ånd, som den blev. Hele vejen igennem var de naturlige, nede på jorden og uhøjtidelige. Jeg er så glad for vi valgte dem og jeg er taknemmelig for at de hjalp os til at vi nu har en unik og mindeværdig dag at tænke tilbage på.

avatar

lotte østergaard - 5/5

Helt igennem professionelt så sympatisk og opfyldte alle vores ønsker tusind tak for hjælpen i gjorde det nemmere - kan kun anbefales tak

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag Åben 24 timer

tirsdag Åben 24 timer

onsdag Åben 24 timer

torsdag Åben 24 timer

fredag Åben 24 timer

lørdag Åben 24 timer

søndag Åben 24 timer

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email