Bedemand Brink I/S verificeret

CVR
15786280
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
23749298

Virksomhedsbeskrivelse

Har du brug for en bedemand i nærheden af Gelsted, bør du kontakte Bedemand Brink I/S. Her finder du den helt rette hjælp i forbindelse med begravelse, rådgivning og lignende, når en af dine kære er gået bort. Bedemand Brink I/S sørger for, at du får en mindeværdig afsked med dine kære, og at alt bliver planlagt ud fra dine ønsker.

Bedemand Brink I/S tilbyder hjælp ved begravelser og bisættelser. Du får hjælp til både kiste, urne, kørsel og blomster, men også til alt det praktiske, der følger med i forhold til dødsannonce og kirkeudgifter. Samtidig har Bedemand Brink I/S sørget for, at der er mange forskellige kister at vælge imellem. På den måde kan du vælge den helt rigtige måde at tage afsked på.

Bedemand Brink I/S er beliggende på Søndergade 33 i Gelsted, og her får du den rette hjælp, når du skal igennem en hård tid. Du kan kontakte Bedemand Brink I/S på både telefon og mail, hvis du vil høre nærmere om dine muligheder.

Begravelse Bedemand Dødsannonce Kapel Kiste Urne Bårebuket Kirke Gravsted Rådgivning Bisættelse Samfund Mærkedage Melfar Posten Middelfart

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Lars Tryk - 5/5

Peter Brink er en seriøs og grundig bedemand, som går op i tryghed, tillid og tilfredshed igennem hele processen. Kan varmt anbefales fra alle os hos Huset360 Danmark.

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag Åben 24 timer

tirsdag Åben 24 timer

onsdag Åben 24 timer

torsdag Åben 24 timer

fredag Åben 24 timer

lørdag Åben 24 timer

søndag Åben 24 timer

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email