BASE Erhverv as verificeret

CVR
10126711
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
76286000

Virksomhedsbeskrivelse

BASE Erhverv as er beliggende på Erhvervsbyvej 11 i 8700 Horsens. BASE Erhverv as er en totalentreprenør med ekspertise inden for erhvervsbyggeri og idrætsbyggeri, både til det offentlige og det private. BASE Erhverv as har erfaring inden for områder som kontorbyggeri, institutionsbyggeri, idrætsbyggeri, produktions- og lagerbygninger samt opførelse af bilhuse.

Hvis du står over for en opgave, der involverer erhvervsbyggeri, og mangler en kompetent total- og hovedentreprenør til denne opgave, så er BASE Erhverv as en troværdig samarbejdspartner.

BASE Erhverv as har kontorer i Horsens og Roskilde, men udfører erhvervsbyggeri i hele Danmark. Tøv ikke med at kontakte BASE Erhverv as for at få en uforpligtende snak om dit erhvervs- eller idrætsbyggeri.

BASE Erhverv as er din total- og hovedentreprenør til dit fremtidige byggeprojekt inden for erhverv. Skal du bygge nyt eller puste til byudviklingen, er det BASE Erhverv as, du skal kontakte.

Du kan læse mere om BASE Erhverv as på hjemmesiden eller holde øje med Horsens Posten.

base erhverv Totalentreprenør hovedentreprenør Erhvervsbyggeri base horsens Totalentreprise kontorbyggeri erhvervsbyggeri pris byggeri institutionsbygger Byg nyt Byudvikling Erhverv Horsens Horsens Posten

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 08:00 - 16:00

tirsdag 08:00 - 16:00

onsdag 08:00 - 16:00

torsdag 08:00 - 16:00

fredag 08:00 - 15:30

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email