Ballonkompagniet verificeret

CVR
39205238
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
42529034

Virksomhedsbeskrivelse

Til alle gode fester og mærkedage hører der balloner til. Og hvad er mere fantastisk end at få smukke balloner og for den sags skyld at give eller sende en speciel ballon og opleve glæden hos modtageren.


Balloner kan bruges i alle anledninger som et festligt indslag, en fødselsdagshilsen, til barnedåben, studentergildet eller blot som en sjov og kærlig hilsen i utide - og skal der pyntes op til fest med en ballonport, hele ballondekorationer eller noget helt andet i en særlig anledning, så finder du masser af muligheder og inspiration hos Ballonkompagniet i Vanløse.


Gå ind på ballonkompagniet.dk og se det store udvalg af muligheder for at gøre dagen til noget helt særligt.


Ballonkompagniet leverer løsninger til både firmaer som private og har du behov for en uddybende snak omkring den helt rigtige løsning til din fest eller mærkedag, så ring på tlf. 4252 9034 og hør nærmere, for det er kun din fantasi der sætter grænsen. Vi leverer gerne til dig og sætter op ved større løsninger, eller du kan hente i ballonerne i Ballonbutikken på Jernbane Allé 77 i Vanløse.


Se hele udvalget her: https://ballonkompagniet.dk/

Ballonkompagniet Giv en ballon Send en ballon Miljøvenlige balloner Balloner Ballondekorationer Fødselsdags balloner Party balloner Ballonport Ballonbutik Shopping Mærkedage Vanløse Bladet Vanløse

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 13:00 - 17:00

tirsdag 13:00 - 17:00

onsdag 13:00 - 17:00

torsdag 14:00 - 17:00

fredag 13:00 - 17:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email