A.V. JEPPESEN TØMRER- OG SNEDKER- MESTRE A/S verificeret

CVR
13437874
Tlf nr.
63412183

Virksomhedsbeskrivelse

A.V. JEPPESEN TØMRER- OG SNEDKER-MESTRE A/S er en familieejet tømrer- og snedkervirksomhed, der holder til i Middelfart på Fyn. Siden 1934 har de arbejdet inden for tømrerfaget, og virksomheden har gennem tiden gennemgået tre generationsskifte. Virksomheden værner om den danske kulturarv og sætter stor pris på naturen, hvorfor de kun bruger de bedste materialer på markedet.

A.V. JEPPESEN TØMRER- OG SNEDKER-MESTRE A/S varetager alle former for tømrer- og snedkeropgaver – herunder hovedentrepriser, erhvervsbyggeri, tømrerarbejde, restaurering, nyt tag, energirenovering samt nye døre og vinduer. Tømrervirksomheden er medlem af både Dansk Byggeri, VinduesIndustrien og Dansk Vindues Certificering. Det vil sige, at de produkter og det arbejde, de udfører, er dækket af branchens bedste og mest omfattende garantiordninger. Derfor er du som kunde i trygge hænder hos A.V. JEPPESEN.

Hvis du som privatperson overvejer en ombygning eller en tilbygning, eller hvis du som erhvervskunde skal sørge for en renovering, kan du frit ringe til virksomheden for at få en snak og et uforpligtende tilbud.

Tømrer Snedker Lokal håndværker Hovedentrepriser og fagentrepriser Håndværker Ombygning og tilbygning Nyt Tag Energirenovering Vinduer og Døre Uforpligtende tilbud Bolig Middelfart Melfar Posten

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Anders Christensen - 5/5

Perfekt. Høj kvalitet og holder hvad de lover.

avatar

Bo Harbeck - 4/5

Vi havde A.v. Jeppesen ude til en storskade. Alt blev haandteret hurtigt og professinelt paa trods af store arbejdsbyrder hos A.V. Mange tak Bo Harbeck

avatar

vicky arildsen - 1/5

Parkere lovligt kan de ikke, endda to biler, den ene privat. Der er en kæmpe p plads mindre end 50 meter væk fra hvor de holder!!!

Se alle Google reviews

Information

Kontakt os via mail

Send email